Korpikotka -15

ma 22.6.2015 klo. 09:00 – to 25.6.2015 klo. 14:00

Korpikotka -15 on lippukunnan oma kesäleiri sudenpennuille ja seikkailijoille! Se on myös mainio tilaisuus tarpojille, samoajille ja vanhemmillekin ikäluokille hankkia kouluttajakokemusta haastavissa ja mielenkiintoisissa Korpikotka-haasteissa! Leirillä nukutaan teltoissa ja keskitytään rakentamisen ja tulenteon jaloihin taitoihin sekä paljon, paljon muuta! Ilmoittautumiset Kuksaan ja lisätietoa saa allekirjoittaneelta :)

Terveisin,
Korpikotka-leirin johtaja
Juho "Hänä" Hänti
0505902380

Ilmoittautuminen Kuksan kautta osoitteessa
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=6423. (Kirjaudu sisään PartioID-tunnuksellasi – sivun oikeasta yläreunasta voit valita ilmoittautuvan henkilön. Ilmoittautumisessa auttaa jäsensihteeri Olli Jääsaari, etunimi.sukunimi@sinikotkat.fi)

Leirin 2. ja viimeinen leirikirje ennen lähtöpäivää on lähetetty kaikille leiriin ilmoittautuneille sähköpostitse ja sen voi lukea myös klikkaamalla tästä.

Kohderyhmä

X Sudenpennut
X Seikkailijat
X Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset

Paikka

Kunstenniemi, Ristniemi

Lisätiedot

Ilmoittautumisaika alkaa:
3.5.2015

Ilmoittautumisaika päättyy:
4.6.2015

Hinta: 70,00 €