Tue toimintaamme

Partio on vapaaehtoistoimintaa, jota nuoret tekevät lapsille ja nuorille. Tukemalla toimintaamme rahallisesti tai muulla tavoin, pienellä tai isommalla panoksella, olet arvokkaalla tavalla mukana mahdollistamassa toiminnan jatkumisen.

Charter-purjehdukset

Päivä- tai iltapurjehdus 47-jalkaisella purjeveneellä osaavan miehistön kanssa? Päivän aikana ehtii vaikkapa purjehtia Aurajoesta Nauvoon, lounastaa hyvässä ravintolassa ja paluumatkalla nauttia Airiston maisemista. Veneemme on vuokravenekatsastettu 12 matkustajalle, joista jokainen pääsee halutessaan osallistumaan ohjaamiseen ja purjeiden nostamiseen.

Joulupukkipalvelu

Turun Sinikotkat on tarjonnut jouluaaton kohokohdaksi punanuttuisen miehen vierailua Turun ja Kaarinan alueella jo vuodesta 1991. Hoitamalla joulupukkiasiat kauttamme tuet samalla turkulaista meripartiotyötä. Pukin vierailua voi kysellä suunnilleen marraskuun puolivälistä alkaen osoitteesta https://joulupukki.sinikotkat.fi, josta löytyy myös lisätietoja aiheesta.

Mainosta Kotkansiipi-lehdessämme

Lippukunta myy mainostilaa jäsenlehtensä Kotkansiiven sivuilla. Mainostamalla Kotkansiivessä, tavoitat aktiivisen lukijakunnan eri-ikäisiä partiolaisia sekä heidän vanhempiaan.

Ilmoitushinnat 

Sisäkansi neliväri: 450 euroa
Koko sivu m-v: 250 euroa
1/2 sivua m-v: 130 euroa
1/4 sivua m-v: 80 euroa

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tapahtumat ja tempaukset

Vuosien varrella olemme myös järjestäneet yrityksille henkilöstön ulkoilupäiviä, kantaneet muuttolaatikoita, palvelleet narikassa ja työntäneet ostoskärryjä marketin pihalla kerätäksemme varoja milloin mihinkin projektiin. Mikäli keksit meille sopivan tempauksen, pistäpä viestiä osoitteeseen info@sinikotkat.fi niin vastaamme pikimmiten.

Oma panos

Toimintaamme voi tukea myös liittymällä jäseneksi itse lippukuntaan tai vaikkapa tukiyhdistykseemme.

Lisätietoja

Lippukunnan sähköposti
info@sinikotkat.fi

Hallituksen puheenjohtaja
Aukusti Korhonen
etunimi.sukunimi@partio.fi
044 3500 532

Charter-purjehdukset
Juha Lehtonen
etunimi.sukunimi@partio.fi
050 407 1075

Keulapurje

Kuva: Eveliina Saari