Jäseneksi

Tahdotko merelle, metsään tai johonkin muualle? Partio on siitä hauska harrastus, että melkein mikä vain on mahdollista, kunhan innostuu ja järjestää. Hintakaan ei päätä huimaa: Suomen Partiolaisten vuotuinen jäsenmaksu on 60 euron luokkaa ja lippukunnan oma jäsenmaksukin vain 10 euroa. Viikonlopun tapahtumat kustantavat yleensä noin 30–35 euroa.

Turun Sinikotkat tarjoaa meripartiotoimintaa pojille. Tytöille suosittelemme sisarlippukuntaamme Nuotiotyttöjä. Moni aloittaa partion sinä syksynä, kun menee kouluun, ja aloittaa silloin sudenpentulaumassa.

Mikään ei estä liittymistä partioon vanhempanakaan, toiminnassa mukana on myös 15-vuotiaina ja vasta täysi-ikäisinä mukaan liittyneitä. Aikuisena partioharrastuksen voi hyvin sovittaa muihin menoihinsa ja olla mukana toiminnassa silloin kuin itselle sopii.

Lippukunnalla on tarvetta myös vanhojen sinikotkien sekä poikien vanhempien panokselle. Lisätietoja vanhemmille suunnatusta toiminnasta löydät täältä.

Ota yhteyttä ja tule mukaan!

Sudenpennut (7–9 vuotta)
Hannakaija Arvelmo
etunimi.sukunimi@partio.fi
050 491 7271


Muut ikäkaudet ja aikuiset voivat ottaa yhteyttä lippukunnanjohtajaan:
Aleksi Alho
etunimi.sukunimi@partio.fi

Osoitteenmuutos ja eroaminen

Osoitteenmuutoksen voi tehdä itse Partion asiointipalvelussa.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan eroamisesta on ilmoitettava yhdistyksen virallisessa kokouksessa tai kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle. Eroilmoituksen voi myös tehdä asiointi-palvelussa.

Kaikissa jäsenyyteen, asiointipalveluun ja partiorekisteri Kuksaan liittyvissä asioissa voi olla myös yhteydessä jäsensihteeriin.

Lisätietoja

Jäsensihteeri
Meri Malmari
etunimi.sukunimi@partio.fi

Lippukunnanjohtaja
Aleksi Alho
etunimi.sukunimi@partio.fi
050 3403392

Jäsenhakemus

Kun paikasta Sinikotkissa on sovittu, voit täyttää jäsenhakemuksen itsellesi tai huollettavallesi.

Jäsenhakemus