Jäseneksi

Tahdotko merelle, metsään tai johonkin muualle? Partio on siitä hauska harrastus, että melkein mikä vain on mahdollista, kunhan innostuu ja järjestää. Hintakaan ei päätä huimaa: Suomen Partiolaisten vuotuinen jäsenmaksu on 50 euron luokkaa ja lippukunnan oma jäsenmaksukin vain 10 euroa. Viikonlopun tapahtumat kustantavat yleensä noin 30–35 euroa.

Turun Sinikotkat tarjoaa meripartiotoimintaa pojille. Tytöille suosittelemme sisarlippukuntaamme Nuotiotyttöjä. Moni aloittaa partion sinä syksynä, kun menee kouluun, ja aloittaa silloin sudenpentulaumassa. Syksyllä 2017 aloittava lauma tulee kokoontumaan tiistai-iltaisin. 

Mikään ei estä liittymistä partioon vanhempanakaan, toiminnassa mukana on myös 15-vuotiaina ja vasta täysi-ikäisinä mukaan liittyneitä. Aikuisena partioharrastuksen voi hyvin sovittaa muihin menoihinsa ja olla mukana toiminnassa silloin kuin itselle sopii.

Lippukunnalla on tarvetta myös vanhojen sinikotkien sekä poikien vanhempien panokselle. Lisätietoja vanhemmille suunnatusta toiminnasta löydät täältä.

Ota yhteyttä ja tule mukaan!

Sudenpennut (7–9 vuotta)
Kaisa Lahtinen
etunimi.sukunimi@sinikotkat.fi
044 064 8474

Ilmoittautuminen ensimmäisen vuoden sudenpentuihin Majava-laumaan on päättynyt, lauma on tullut täyteen.

Piisami- laumassa on vielä tilaa 8-9 -vuotiaille sudenpennuille. Ilmoittautumiset Minni Koivistolle (0400 860 414)

Muut ikäkaudet ja aikuiset voivat ottaa yhteyttä lippukunnanjohtajaan:
Aino Nyrhinen
etunimi.sukunimi@sinikotkat.fi
040 5757 360

Osoitteenmuutos ja eroaminen

Osoitteenmuutoksen voi tehdä itse Kuksa-jäsenrekisteriin.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan eroamisesta on ilmoitettava yhdistyksen virallisessa kokouksessa tai kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle.

Kaikissa jäsenyyteen liittyvissä asioissa voi olla myös yhteydessä jäsensihteeriin.

Lisätietoja

Jäsensihteeri
Meri Malmari
etunimi.sukunimi@sinikotkat.fi
040 847 0084

Lippukunnanjohtaja
Aino Nyrhinen
etunimi.sukunimi@sinikotkat.fi
040 5757 360

Jäsenhakemus

Kun paikasta Sinikotkissa on sovittu, täytä jäsenhakemus. Sähköisestä hakemuksesta tiedot siirtyvät suoraan Suomen Partiolaisten jäsenrekisterijärjestelmä Kuksaan, ja hakemuksen käsittely nopeutuu

Jäsenhakemuslomake