Jäseneksi

Tahdotko merelle, metsään tai johonkin muualle? Partio on siitä hauska harrastus, että melkein mikä vain on mahdollista, kunhan innostuu ja järjestää. Hintakaan ei päätä huimaa: Suomen Partiolaisten vuotuinen jäsenmaksu on 60 euron luokkaa ja lippukunnan oma jäsenmaksukin vain 10 euroa. Viikonlopun tapahtumat kustantavat yleensä noin 30–35 euroa.

Turun Sinikotkat tarjoaa meripartiotoimintaa pojille. Tytöille suosittelemme sisarlippukuntaamme Nuotiotyttöjä. Moni aloittaa partion sinä syksynä, kun menee kouluun, ja aloittaa silloin sudenpentulaumassa. Syksyllä 2021 aloittava lauma tulee kokoontumaan maanantai-iltaisin.

Mikään ei estä liittymistä partioon vanhempanakaan, toiminnassa mukana on myös 15-vuotiaina ja vasta täysi-ikäisinä mukaan liittyneitä. Aikuisena partioharrastuksen voi hyvin sovittaa muihin menoihinsa ja olla mukana toiminnassa silloin kuin itselle sopii.

Lippukunnalla on tarvetta myös vanhojen sinikotkien sekä poikien vanhempien panokselle. Lisätietoja vanhemmille suunnatusta toiminnasta löydät täältä.

Ota yhteyttä ja tule mukaan!

Sudenpennut (7–9 vuotta)
Kaisa Lahtinen
etunimi.sukunimi@sinikotkat.fi
044 064 8474

Uusien sudenpentujen ilmoittautuminen alkaa 3.8.2020. Ilmoittautumiset sähköpostilla kaisa.lahtinen@sinikotkat.fi 


Muut ikäkaudet ja aikuiset voivat ottaa yhteyttä lippukunnanjohtajaan:
Olli Jääsaari
etunimi.sukunimi@sinikotkat.fi
050 533 8173

Osoitteenmuutos ja eroaminen

Osoitteenmuutoksen voi tehdä itse Partion asiointipalvelussa.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan eroamisesta on ilmoitettava yhdistyksen virallisessa kokouksessa tai kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle. Eroilmoituksen voi myös tehdä asioniti-palvelussa.

Kaikissa jäsenyyteen, asiointipalveluun ja partiorekisteri kuksaan liittyvissä asioissa voi olla myös yhteydessä jäsensihteeriin, jasensihteeri@sinikotkat.fi

Lisätietoja

Jäsensihteeri
Fanny Korhonen
jasensihteeri@sinikotkat.fi

Lippukunnanjohtaja
Olli Jääsaari
etunimi.sukunimi@sinikotkat.fi
050 533 8173

Jäsenhakemus

Kun paikasta Sinikotkissa on sovittu, voit täyttää jäsenhakemuksen itsellesi tai huollettavallesi.

Jäsenhakemus