Tarkasta tietosi jäsenrekisteri Kuksasta

17.12.2014 – Etusivun uutiset

Suomen Partiolaiset on vuonna 2014 ottanut käyttöön Kuksa-jäsenrekisterin. Uusi rekisteri mahdollistaa monipuolisempien tietojen tallentamisen kuin vanha rekisteri ja tuo uusia ominaisuuksia mm. sähköpostien lähettämiseen jäsenistölle. Tulevaisuudessa yhä useampiin tapahtumiin ilmoittaudutaan suoraan jäsenrekisterin avulla.

Nyt on aika tarkistaa omat tietosi: Mene Kuksan etusivulle ja luo itsellesi uusi tunnus jäsennumerosi ja sähköpostiosoitteesi avulla. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään ja tarkastella omia tietojasi.

Huoltajatiedotkin voi nyt lisätä rekisteriin. Jos olet huoltaja, älä rekisteröidy lapsesi tiedoilla vaan ota yhteyttä jäsensihteeriin. Saat sähköpostiin jäsennumeroa vastaavan tunnuksen, jolla voit muokata kaikkien huollettaviesi tietoja.

Lue lisää SP:n sivulta | Ohje huoltajalle - kirjautuminen Kuksaan

Lisätiedot:
Jäsensihteeri Olli Jääsaari
etunimi.sukunimi@sinikotkat.fi

kuvituskuva