EA 2 ensiavun jatkokurssi

Sat 8.10.2022 klo. 10:00 – klo. 18:00

TSK ja NT järjestävät yhdessä EA2 kurssin johtajilleen 8.10.2022 EA 2® -kurssilla kerrataan lyhyesti aiemmalla kurssilla opittua ja syvennetään osaamista.

Kurssi on yli 15-vuotiaille, jotka haluavat oppia, kerrata tai parantaa omia ensiaputaitojaan. Kurssilla käsitellään ensiaputaitoja SPR:n asettamien tavoitteiden mukaisesti. EA 2® sisältää paljon erilaisia käytännön harjoituksia, toiminnallisuutta sekä omaa pohdintaa ja siitä saatava pätevyys on voimassa 3 vuotta. Kurssille osallistumisen vaatimuksena on voimassaoleva EA 1® -pätevyys.

Kurssi toteutetaan yhden päivän koulutuksena. Koulutuksellinen osuus kestää klo 10-18.

Sijaintina Multavierunkatu 2 (TSK:n kolo ritarisali). Koulutukseen voi osallistua max 15 henkilöä. Paikat jaetaan ensisijaisesti koulutuksen tarpeen perusteella
1. Henkilöt, joiden pestissä EA taitojen on hyvä olla ajan tasalla (esim. ryhmänjohtajat, kipparit)
2. Muut

Toissijaisesti ratkaisee ilmoittautumisjärjestys. Koulutukseen voi osallistua vain, jos antaa luvan tietojensa tallentamiseen punaisen ristin järjestelmään. Kurssilla kouluttajana Olli Tammi (L-SP).

Kurssista saat EA 2 ® -todistuksen, joka on voimassa kolme vuotta.

Koulutuksen hinta on 56€. Hinta sisältää koulutuksen, lounaan, iltapäiväkahvin, todistuksen ja SPR:n rekisteröintimaksun (arvio 15,50€).

Sinikotkat maksaa pestinhaltijoille koulutuksen, mutta SPR:n rekisteröintimaksu (arvio 15,50€) jää osallistujan maksettavaksi.

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta kuksaan.fi/53304

Kohderyhmä

Sudenpennut
Seikkailijat
Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset

Paikka

Kolo