Arkki 2022

Sat 19.3.2022 klo. 10:00 – Sun 20.3.2022 klo. 16:00

Lippukunnan perinteinen merikoulutusviikonloppu Arkki on taas tulossa! Tapahtuma järjestetään 19.-20.3. päiväkoulutuksina kololla ja Pansiossa s/y Theialla. Tapahtuma on tarkoitettu seikkailijoille, tarpojille ja samoajille. Ne seikkailijat ja tarpojat jotka eivät ole ennen kurssiä käyneet osallistuvat matruusikurssille. Samoajaikäiset osallistuvat förstikurssille. Molempien kurssien osallistumismaksu on 10 euroa.

Matruusikurssilla käydään laajasti läpi merenkulun perusteita. Matruusikurssilla opit hyödyllisiä tietoja ja taitoja, joita tarvitset s/y Theialla ensi kesän purjehduksilla. Matruusikurssi valmistaa erinomaisesti myös veneenohjaajakurssille. VOK:ille menijät voivat osallistua kurssille vaikka ovat sen jo aikaisemmin suorittaneet.

Förstikurssilla perehdytään tarkemmin merenkulkuun ja purjehdukseen liittyviin asioihin. Kurssi antaa yhdessä VOK:in kanssa valmiuden toimia s/y Theian förstinä. Förstikurssilaiset tutustuvat tarkemmin myös lippukuntamme koulutusalukseen s/y Theiaan.

Kurssi kestää kaksi päivää eikä sisällä yöpymistä. Lauantaina päivä alkaa klo 10 ja päättyy noin klo 18. Sunnuntaina päivä alkaa klo 10 ja päättyy noin klo 16. Molempina päivinä tarjotaan lounas ja välipala.

Kurssille ilmoittaudutaan oheisen kuksalinkin kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 13.3.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuneille lähetetään erillinen infokirje kurssista ilmoittautumisen päätyttyä.

TERVETULOA KURSSILLE!

KURSSIN JOHTAJA
Sakari Holmroos
sakari.holmroos@gmail.com
040 963 5235

KURSSIN APUJOHTAJA
Matias Sandelin
sandelin.matias1@gmail.com
040 585 2123

Kohderyhmä

Sudenpennut
X Seikkailijat
X Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset

Paikka

Kolo