EA 1 -kurssi

Sat 26.2.2022Sun 27.2.2022

EA 1-kurssilla harjoitellaan ensiavun perustaitoja. Kurssi on yli 15-vuotialle, jotka haluavat oppia, kerrata tai parantaa omia ensiaputaitojaan. Kurssilla käsitellään ensiaputaitoja SPR:n asettamien tavoitteiden mukaisesti. Kurssin suorittanut hallitsee ensiavun antamisen perusteet.Kurssi on vaatimus Partiojohtaja–peruskoulutuksen hyväksytylle suoritukselle.

Kurssi toteutetaan kahden päivän koulutuksena. Koulutuksellinen osuus kestää klo 9-17. Sijaintina Multavierunkatu 2 (TSK:n kolo ritarisali). Koulutukseen voi osallistua max 15 henkilöä. Paikat jaetaan ensisijaisesti koulutuksen tarpeen perusteella
1. PJ-peruskurssille vuonna 2022 osallistuvat

2. Henkilöt, joiden pestissä EA taitojen on hyvä olla ajan tasalla (esim. ryhmänjohtajat, kipparit)

3. Muut

Toissijaisesti ratkaisee ilmoittautumisjärjestys. Koulutukseen voi osallistua vain, jos antaa luvan tietojensa tallentamiseen punaisen ristin järjestelmään.

Koulutuksen kokonaishinta on 69€ Hinta sisältää koulutuksen, lounaat ja iltapäiväkahvit, todistuksen ja SPR:n rekisteröintimaksun (15,50€).
Sinikotkat maksaa pj-kurssilaisille ja pestinhaltijoille koulutuksen, mutta SPR:n rekisteröintimaksu (13,50€) jää osallistujan maksettavaksi. Muut osallistujat maksavat kurssin kokonaisuudessaan itse. Jos olet epävarma oikeuttaako pestisi osallistumaan kurssille, ole yhteydessä pestijohtaja Konstaan.

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 10.1. ja päättyy 23.1. Tämän jälkeen ilmoittautuneille tiedotetaan pääsystä kurssille, ja osallistujille lähetetään tarkemmat tiedot kurssista sähköpostitse. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta. kuksaan.fi/43092

Kohderyhmä

Sudenpennut
Seikkailijat
Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset

Lisätiedot

Ilmoittautumisaika alkaa:
9.8.2021

Ilmoittautumisaika päättyy:
15.8.2021

Rajattu osallistujamäärä:
15 osallistujaa

Hinta: 67.00 €