Kesäleiri Erätauko

Wed 28.7.2021Mon 2.8.2021

Sinikotkien kesäleiri Erätauko järjestetään ke-ma 28.7.–2.8.2021 Kunstenniemessä. Perinteisten leirimenojen lisäksi leirillä juhlistetaan Eräkämpän 60 v-juhlavuotta sunnuntaina 1.8.

Sudenpennut osallistuvat leirille viikonlopuksi perjantaiaamusta 30.7. sunnuntai-iltaan 1.8. Sudenpennuille leirin hinta on 50€ sisältäen kuljetukset kololta Kunstenniemeen ja takaisin, ruuat Kunstenniemen ruokalassa sekä tietenkin leirin ohjelman. Eräkämpän 60 v-juhlallisuudet kuuluvat leirin ohjelmaan.

Venekuntaikäiset eli seikkailijat ja sitä vanhemmat osallistuvat leirille koko ajaksi keskiviikkoaamusta 28.7. maanantaipäivään 2.8. Seikkailijoille ja sitä vanhemmille leirin hinta on 120€ sisältäen kuljetukset kololta Kunstenniemeen ja takaisin, ruuat Kunstenniemen ruokalassa sekä leirin ohjelman. Eräkämpän 60 v-juhlallisuudet kuuluvat leirin ohjelmaan.

Seikkailijoiksi siirtyvät sudenpennut (Norppa-lauma) voivat ilmoittautua leirille seikkailijoina. Myös ilmoittautuminen sudenpentuna on mahdollista, mutta tällöin on huomattava leirin lyhyempi kesto sekä eri ohjelma seikkailijoiden ja sitä vanhempien kanssa.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu seuraavan Kuksa-linkin kautta 3.6. alkaen. Alaikäisen partiolaisen ilmoittaa huoltaja. Ilmoittautuessa valitaan osallistumisajankohta ikäkauden mukaisesti. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.7. Leiri laskutetaan osallistujilta jälkikäteen.

kuksaan.fi/42542

Osallistumisen peruminen on maksutonta viimeiseen ilmoittautumispäivään (1.7.) saakka. Tämän jälkeen peruutuksesta peritään maksua toteutuneiden kulujen mukaan, kuitenkin enintään leirin hinta. Osallistumisen peruminen on kuitenkin maksutonta myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen terveydellisten syiden takia.

Leirille on mahdollista osallistua ainoastaan täysin terveenä. Covid-19 -tilanteen vuoksi leirillä noudatetaan normaalia tarkempaa hygieniaa, etenkin käsihygieniaa. Kaikessa toiminnassa noudatetaan viranomaismääräyksiä ja -suosituksia sekä Suomen partiolaisten, Lounais-Suomen partiopiirin ja lippukunnan määräyksiä ja suosituksia. Mikäli leiri joudutaan perumaan, ilmoittautuneille ei synny kuluja.

Kohderyhmä

X Sudenpennut
X Seikkailijat
X Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset

Paikka

Kunstenniemen leirikeskus

Järjestäjä

Aukusti Korhonen

aukusti.korhonen@sinikotkat.fi

Lisätiedot

Ilmoittautumisaika päättyy:
1.7.2021