Partiotaitokilpailujen järjestelytoimikuntakoulutus (JTMK)

Sat 14.11.2020Sun 15.11.2020

Opi, miten partiotaitokilpailut järjestetään ja hyppää mukaan kilpailujärjestelyjen kulisseihin!

Koulutuksen käynyt osaa perustella partiotaitokilpailujen roolin osana partiotoimintaa sekä osaa määritellä kilpailutapahtumaan liittyvien järjestelyiden, kuten ratojen, tuloslaskennan sekä tukitoimintojen perustoiminnan. Lisäksi koulutuksen käynyt osaa määritellä oman piirinsä kisojen erityispiirteet. Tuleville kilpailujärjestäjille koulutuksen suositeltu ajankohta on kaksi vuotta ennen järjestettävää kilpailua. Esitietona suositellaan rastipäällikkökoulutusta. Koulutuskokonaisuuden suorittamisesta saa alimman tason maastotuomarikortin sekä opintopisteitä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
https://lounaissuomi.partio.fi/event/l-sp-partiotaitokilpailujen-jarjestelytoimikuntakoulutus-jtmk/

Kohderyhmä

Sudenpennut
Seikkailijat
Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset

Järjestäjä

L-SP kisajaosto