Lippukunnan päiväretki

Sat 10.10.2020

Lippukunnan perinteisen päiväretken ja Tuohitorvi-partiotaitokilpailun ilmoittautuminen on nyt vihdoin ja viimein avattu. Päiväretki ja Tuohitorvi järjestetään yhtenä viikonlopputapahtumana Rymättylän Kunstenniemessä 10.-11.10. Päiväretki (10.10.) on suunnattu kaikille lippukuntalaisille, ja yön yli kestävä Tuohitorvi on tarkoitettu seikkailija- ja tarpojaikäisille venekuntalaisille.

Retkikirjeen ja tarkat ohjeet tapahtumaan osallistumisesta saatte välittömästi ilmoittauduttuanne tapahtumaan. Ilmoittauduttehan tapahtumaan pian, sillä tapahtuman viimeinen ilmoittautumispäivä on jo 7.10.  Lisätietoja saa tarvittaessa tapahtumien johtajilta, joiden yhteystiedot ovat tämän viestin lopussa.

Ilmoittautumislinkki (sama molemmille tapahtumille): https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=37802
  
Tapahtumassa noudatamme Suomen Partiolaisten ohjeistusta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Muistattehan kuitenkin, että nykyisessä tilanteessa tapahtumaan osallistumista sairaana on ehdottomasti vältettävä.
 

Partioterveisin:
Niilo Korhonen, Tuohitorven johtaja (puh. 0443473924)
Arimo Korpelainen, Päiväretken johtaja (puh. 0406248255)

Kohderyhmä

X Sudenpennut
X Seikkailijat
X Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset