Veneenohjaajakurssin pääsykoe

ti 4.2.2020

Lisätietoja ja ilmoittautuminen L-SP:n tapahtumakalenterissa: https://lounaissuomi.partio.fi/event/l-sp-vok-saaristomeri-paasykoe/

Veneenohjaajakurssi, kurssin tavoitteena on antaa riittävät tiedot ja taidot toimimiseen erikseen määritellyn partioaluksen päällikkönä päiväolosuhteissa piirin meripartio-ohjaajan kyseiselle alukselle hyväksymällä harjoitusvesialueella. Suuremmilla aluksilla kurssin tavoitteena on valmistaa toimimaan aluksen vahtipäällikkönä. Lippukunnan koulutusaluksen hallinta ja aluksen hyvä peruskäsittely ovat keskeisiä tavotteita.

Kurssi on tarkoitettu vähintään 15-vuotiaille partiolaisille. Ennen kurssia järjestetään tasokoe, jossa testataan valmiudet oppia kurssilla opetettavia asioita sekä perustiedot, kuten viitoitusjärjestelmä, merikarttamerkit, koordinaattien mittaus, matka-aika-nopeus-laskut ja ohjaus- ja kulkusäännöt.

Kohderyhmä

Sudenpennut
Seikkailijat
Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset