Pelastautumiskurssi

pe 15.11.2019su 17.11.2019

Partiosyksyn viilein kurssi tulee taas!
 
Pelastautumiskurssi järjestetään 15.-17.11. Lohjalla ja Inkoossa.
Kurssi on tarkoitettu vaeltajille ja aikuisille, partioaluksen päällystössä toimiville partiojohtajille. Kurssin tavoitteena on antaa perustiedot ja -taidot merellisistä kriisitilanteista selviytymiseen, aluksen ja henkilökohtaisella tasolla sekä harjoitella näitä taitoja haastavissa olosuhteissa.
 
Kurssi kestää yhden viikonlopun, joka koostuu teoriaopetuksesta sekä vaativista käytännön harjoituksista. Harjoitusten luonteesta johtuen kurssille tarvitaan hyvää normaalia peruskuntoa ja haasteita pelkäämätöntä asennetta. Kurssille ei voi osallistua sairaana. Partion jäsenmaksun on oltava maksettuna.
 
Ilmoittautuminen kuksaan viimeistään 31.10.: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=30501
 
Kurssin hinta on 140 euroa, tarkempaa tietoa tulossa lähiaikoina SP:n tapahtumakalenteriin.

Kohderyhmä

Sudenpennut
Seikkailijat
Tarpojat
Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset

Järjestäjä

Suomen Partiolaiset / Ville Sahlström