Skagen II - lippukunnan kesäleiri

ke 24.7.2019su 28.7.2019

Skagen II: Hansaliitto

Hansaliitto oli usean kaupunkivaltion välinen kauppaliitto, joka toimi Lontoon ja Novgorodin kaupunkien välisellä alueella, ja hallitsi lähes kaikkea kaupankäyntiä Itämerellä. Pääsemme oppimaan tästä mahtavasta kauppa- ja puolustusliitosta lisää leirillämme.

Leiri järjestetään 24.-28.7.2019. lippukuntamme leirialueellamme Skagenissa, Keistiössä. Leirialueella on pidetty yksi leiri aiemmin, ja paikka on todettu mukavaksi alueeksi pitää leiriä. Leirille saavat osallistua kaikki seikkailijaikäluokasta ja siitä vanhemmat. Myös sudenpennut, jotka ovat siirtymässä seikkailijoiksi ovat tervetulleita

Ilmoittautuminen aukeaa 22.4. osoitteessa kuksaan.fi/27485. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.6.

Yhteystiedot:

Oskari Järvi: oskari.jarvi@sinikotkat.fi

Rasmus Aaltonen: rasmus.aaltonen@hotmail.com

 

Juho Hänti: juho.hanti@sinikotkat.fi

Aiheeseen liittyvä kuva

Kohderyhmä

Sudenpennut
X Seikkailijat
X Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset

Paikka

Skagen, Keistiö

Lisätiedot

Ilmoittautumisaika alkaa:
22.4.2019

Ilmoittautumisaika päättyy:
30.6.2019