Framil 2018 -suurtapahtuma

Fri 8.6.2018 klo. 08:00 – Sun 10.6.2018 klo. 16:00

Tulevan kesän suurin partiotapahtuma Lounais-Suomessa on suurtapahtuma Framil 2018 Porissa, 8.-10.6. Tapahtuma sijoittuu aivan kaupungin keskustaan, majoittuminen on kaupunkipuisto Kirjurinluodolla puolijoukkueteltoissa. Kyseessä on siis leiri kaupungissa!

 

Tapahtumassa on ohjelmaa kaikenikäisille, joten lähdemme matkaan koko lippukunnan voimin. Sudenpennuille ja seikkailijoille Framil on kesän päätapahtuma. Samoajien ja vaeltajien HuHu-leiri toteututetaan Framilin kanssa yhteistyössä, joten molempiin tapahtumiin on mahdollista osallistua, vaikka äkkiseltään päivämäärät näyttäisivät menevän päällekkäin.

 

Framille lähdetään perjantaina 8.6 iltapäivällä yhteiskuljetuksella, jonka tarjoaa Mehto-vartio. (HuHu-osallistujilla on oma kuljetuksensa). Paluu Turkuun on sunnuntaina 10.6 iltapäivällä/alkuillasta. Aikataulut tarkentuvat lähempänä tapahtumaa.

 

Tapahtuman hinta on 65e. Framilille ilmoittaudutaan sähköisesti käyttäen PartioID:tä osoitteessa: https://kuksaan.fi/18925

Alaikäiset tulee ilmoittaa tapahtumaan huoltajan tunnuksilla. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.3. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu huhtikuun loppuun

Lisätietoja tapahtumasta ja apua ilmoittautumisiin voi kysyä Meriltä(meri.malmari@sinikotkat.fi)

 

Ei muuta kuin ilmoittautumaan ja lueskelemaan lisää Framilista osoitteesta http://framil2018.fi

Kohderyhmä

X Sudenpennut
X Seikkailijat
X Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset

Paikka

Pori