Toiminnansuunnittelukokous

su 8.1.2017 klo. 10:00

Uus vuos, uus lpkj ja uudet kujeet.

 

Kevätkauden toiminta alkaa vain reilu viikon kuluttua (ma 9.1 alkavalla viikolla) ja mikäs olisikaan sen rentouttavampaa, kuin ottaa uusi partiovuosi vastaan hyvin valmistautuneena. 

 

Muistutuksena siis kaikille, että kevään 2017 toiminnansuunnittelukokous starttaa sunnuntaina 8.1 klo 10 Marin luona. Jokainen on tervetullut paikalle esittämään ajatuksiaan kevään ja kesän toimintakalenterin sisällöksi. Talon emäntä on luvannut muistaa nälkäisiä.

 

Heti tähän perään - arvioiden noin klo 14 - pidetään vuoden ensimmäinen PJN:n kokous. Kokoustamaan sopii saapua jokaisen vaeltajan, aikuisen ja pestikkään. Viimeisiin lukeutuvat muistavat ilmoittaa, mikäli eivät pääse paikalle ja välittävät samalla oman vastuualueensa kuulumiset. 

Kohderyhmä

Sudenpennut
Seikkailijat
Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset

Paikka

Räntämäenkatu

Järjestäjä

Aino Nyrhinen