Archipelago Race

pe 30.9.2016 klo. 18:00 – su 2.10.2016

Archipelago race on yöpurjehduskilpailu, joka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden harjoitella yönavigointia sekä loppuun asti harkittua veneenhallintaa. Archipelago race on piirimme meripartioalusten purjehduskauden päätöstapahtuma, jossa vietetään aikaa yhdessä ystävien kanssa.

Tämän vuoden Archipelago Race alkaa varsin tuttuun tapaan Stormälöstä Airiston matkailuhotellilta, mutta maali siirtyy rutkasti totuttua pidemmälle etelän lämpöön, Hiittisten saaristoon. Reitti kulkee läpi tiheän saariston ja halki suurempien selkien, väylällä ja väylien ulkopuolella. Kisa on kuitenkin pyritty tekemään mielekkään haastavaksi kaikenkokoisille venekunnille. Kisakeskuksena Hiittisten pohjoispuolella toimii Hundholmenin saari, jonka hulppeat laiturit ja rantasauna ottavat kisaajat vastaan maaliviivan jälkeen.

Ilmoittautuminen kuksan kautta

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=12188

Kohderyhmä

Sudenpennut
Seikkailijat
Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset