Matkapurjehdus Latviaan

su 3.7.2016ke 13.7.2016

Matkapurjehdus Baltian ihmeet, joka suuntautuu Riianlahdelle ja on suunnattu tarpojille ja sitä vanhemmille. Matkapurjehduksen hinta on 140 EUR. Purjehdusten ilmoittautumiset tapahtuvat ainoastaan Kuksan kautta, johon ne on nyt avattu. Viimeinen ilmoittautumispäivä molemmille purjehduksille on 19.6. Purjehduksista lisätietoa ilmoittautuneille tai tiedustelemalla kippareilta:

Matkapurjehdus Juha (puh. 050 4071 075, e-mail: juha.lehtonen@sinikotkat.fi) tai Pate (puh. 044 2636333, email: patrik.solin@sinikotkat.fi)

Purjehduksille ilmoittaudutaan tänä vuonna siis Kuksan kautta. Ilmoittautumislinkit ovat tapahtumakalenterissa kunkin purjehduksen lisätiedoissa. Huomioithan, että alle 15-vuotiaiden ilmoittautuminen on tehtävä huoltajan PartioID-tunnuksella, jotta varmistumme huoltajan luvasta osallistua ja partiovakuutus on voimassa. Mikäli huoltajalla ei vielä ole PartioID-tunnusta sen luomiseksi jäsensihteeri tarvitsee huoltajasta vähintään seuraavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika, kotikunta, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.  Mikäli tunnus on päässyt unohtumaan, apua voi kysyä jäsensihteeri Meriltä.

Purjehduksen ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta https://kuksa.partio.fi/kotisivut/tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?Id=11391.

Purjehdusten osallistumismaksuissa kokeillaan tänä vuonna ensi kertaa laskutusta. Käteistä ei siis tarvitse tuoda rantaan muuta kuin taskurahaksi. Laskuttamisen jatkamisesta päätetään kerättyjen kokemusten perusteella.

Tervetuloa purjehtimaan!

Kohderyhmä

Sudenpennut
Seikkailijat
X Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset

Paikka

Itämeri

Lisätiedot

Ilmoittautumisaika alkaa:
4.6.2016

Ilmoittautumisaika päättyy:
19.6.2016

Hinta: 140,00 €