Saaristomeripurjehdus

ke 29.6.2016su 3.7.2016

Saaristomeripurjehdukselle lähdetään keskiviikkona 29.6. aamupäivällä Heinänokasta ja se päättyy sunnuntaina 3.7. iltapäivällä Hankoon. Matkapurjehdus lähtee Hangosta su 3.7. ja palaa Heinänokkaan keskiviikkona 13.7. iltapäivällä. Hankoon järjestetään 3.7. vaihtokuljetus bussilla.

Saaristomeripurjehdus on suunnattu seikkailijoille ja sitä vanhemmille ikäluokille ja matkapurjehdus tarpojille ja sitä vanhemmille. Saaristomeripurjehduksen hinta on 70 EUR. Vaihtokuljetus Hankoon maksaa 10 EUR. Purjehdusten ilmoittautumiset tapahtuvat ainoastaan Kuksan kautta, johon ne on nyt avattu. Viimeinen ilmoittautumispäivä molemmille purjehduksille on 19.6.

Purjehduksille ilmoittaudutaan tänä vuonna siis Kuksan kautta. Ilmoittautumislinkit ovat tapahtumakalenterissa kunkin purjehduksen lisätiedoissa. Huomioithan, että alle 15-vuotiaiden ilmoittautuminen on tehtävä huoltajan PartioID-tunnuksella, jotta varmistumme huoltajan luvasta osallistua ja partiovakuutus on voimassa. Mikäli huoltajalla ei vielä ole PartioID-tunnusta sen luomiseksi jäsensihteeri tarvitsee huoltajasta vähintään seuraavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika, kotikunta, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.  Mikäli tunnus on päässyt unohtumaan, apua voi kysyä jäsensihteeri Meriltä.

Ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?Id=11390.

Purjehdusten osallistumismaksuissa kokeillaan tänä vuonna ensi kertaa laskutusta. Käteistä ei siis tarvitse tuoda rantaan muuta kuin taskurahaksi. Laskuttamisen jatkamisesta päätetään kerättyjen kokemusten perusteella.

Tervetuloa purjehtimaan!

Kohderyhmä

Sudenpennut
X Seikkailijat
X Tarpojat
Samoajat
Vaeltajat
Aikuiset

Paikka

Saaristomeri

Järjestäjä

Joni Holmroos

puh. 050 338 3998, e-mail: joni.holmroos@gmail.com

Lisätiedot

Ilmoittautumisaika alkaa:
4.6.2016

Ilmoittautumisaika päättyy:
19.6.2016

Hinta: 70,00 €