Tammileiri XVI

to 9.6.2016su 12.6.2016

Sudenpentujen ja seikkailijoiden ensi kesän kohokohta on Tammileiri Lieska, joka järjestetään Sauvon Ahtelassa 9.-12.6.2016.

Tammileirin ohjelma tarjoaa lentomatkan lohikäärmeiden maahan. Leirillä opitaan, että ystävyys ei katso suomujen määrää, lisäksi opitaan uusia asioita ja vietetään mukavaa leirielämää.

Ilmoittautuminen ja hinta

Ilmoittautumisaika on jo alkanut, ja se jatkuu 6.3.2016 asti. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti seuraavan ilmoittautumislinkin kautta: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=9698

Mikäli kuksa-ilmoittautuminen tuottaa hankaluuksia, apua tai paperisen ilmoittautumislomakkeen voi pyytää Meriltä.

Leirin hinta on 85 €. Hintaan sisältyy ohjelma, ruoka, leirimerkki, leiripaita, tuubihuivi sekä kuljetus leirille. T-paidan kokoa kysytään ilmoittautumislomakkeessa. Lomakkeella voi myös tilata leirimukin. Teräksinen Tammileiri XVI logolla varustettu muki ei sisälly leirimaksuun. Mukin hinta on 12€ ja se laskutetaan leirimaksun yhteydessä.

Leirin hintaan sisältyy kuljetus Sauvon Ahtelaan Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämällä yhteiskuljetuksella. Leiriltä poistutaan omilla kyydeillä. Leirin viimeinen päivä on myös leirin vierailupäivä, silloin vietetään leirin päätösjuhlaa, jota myös vanhemmat on kutsuttu seuraamaan.

Ilmoittautumisen voi perua 6.3.2016 saakka veloituksetta. Tämän jälkeen leirimaksua ei palauteta, mutta sinulla on mahdollisuus etsiä joku tilallesi leirille. Sairastapauksessa korvausta haetaan partiovakuutuksesta (hakemuksen liitteeksi tarvitaan lääkärintodistus).

Kuka voi lähteä mukaan?

Leiri on tarkoitettu kaikille sudenpennuille ja seikkailijoille. Kolme yötä teltassa on monelle sudenpennulle pitkä aika poissa kotoa, siksi edellytämme, että mukaan lähtevillä sudenpennuilla on kokemusta teltassa nukkumisesta. Kokemusta voi hankkia sopivasti ennen leiriä lippukunnan kevään sudenpenturetkeltä 21.–22.5.

Taataksemme kaikille mukavan leirikokemuksen toivomme, että vanhemmista löytyisi kiinnostuneita lähtemään mukaan leirille lähijohtajiksi. Ota yhteyttä Meriin, jos olet halukas lähtemään leirille.

 

Sinikotkien Tammileiriyhteyshenkilö on

Meri Malmari
puh. 0408470084
meri.malmari@sinikotkat.fi

Kohderyhmä

X Sudenpennut
X Seikkailijat
Tarpojat
Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset

Paikka

Sauvon Ahtela