Sudenpentujen joulujuhla

ma 7.12.2015 klo. 18:00 – klo. 20:00

Syksy on kulunut vauhdilla ja päätämme sudenpentujen syksyn toimintakauden yhteiseen joulujuhlaan. Juhlaa vietämme maanantaina 7.12. Nuotiotyttöjen ja Sinikotkien tiloissa. Yhteinen aloitus ja lopetus ovat Nuotiotyttöjen puolella juhlasalissa, osoitteessa Eerikinkatu 1. Aloitamme klo. 18 ja juhla kestää noin 2 tuntia. Juhla on, kuten edeltävänäkin vuonna, koko perheelle tarkoitettu. Luvassa on yhteistä tekemistä, syksyllä partiotaipaleensa aloittaneiden lupauksenanto sekä glögi- ja piparitarjoilu.

Varusteet:

  • partiohuivi
  • lupauksenantajille partioasu (partiopaita ja siistit, tummat housut)
  • kaikille vaatteet joissa voi vähän liikkua (myös aikuisille)
  • halutessasi tonttulakki

Nähdään joulujuhlassa!
Turun Sinikotkien akelat

Kohderyhmä

X Sudenpennut
Seikkailijat
Tarpojat
Samoajat
Vaeltajat
Aikuiset

Paikka

Nuortentalo, Eerikinkatu 1