LXII Leon Lenkki & XLVI Hilkan Kilpa

la 23.5.2015su 24.5.2015

Kilpailukutsu

Lahti - Suomen Chicago vai monipuolinen kaupunki Salpausselän harjulla? Missä voit kokea partiovuoden huippuhetkiä? Lahessa – totta kai!

Nyt alkaa V-tyylin tekniikan hiominen! Saatko Salppurin kisayleisön tekemään aaltoja kisamontussa? Syntyykö uusi mäkiennätys? Vai kiinnostaako Sinua kaupunkiseikkailu? Keskustassa voit ihailla toriparkin tai matkakeskuksen rakennustyömaata ja piipahtaa nauttimaan herkkuja paikallisissa ravitsemusliikkeissä.

 

Samoaja, kokoa varusteesi ja varustepakettisi ja tule mukaan huikeaan seikkailuun! Vaeltajat pääsevät mukaan ennenkokemattomiin aktiviteetteihin! Lahden alueen partiolaiset kutsuvat Sinut mahtavaan partiokisaan, jossa voit haastaa itsesi tai nautiskella rennosti sinisessä, punaisessa, ruskeassa tai harmaassa sarjassa.

 

Säännöt ja osallistumisoikeus

 

Kilpailussa noudatetaan Suomen Partiolaisten partiotaitokilpailujen sääntöjä (voimassa 1.11.2012 alkaen) Hämeen Partiolaisten hyväksymin poikkeuksin (1.1.2012). Lippukunnat saavat ilmoittaa kilpailuun rajoittamattoman määrän vartioita.

 

Sarjat

 

Tyttövartiot kilpailevat ruskeassa (Hilkan Kilpa) ja sinisessä sarjassa. Poika- ja sekavartiot kilpailevat harmaassa (Leon Lenkki) ja punaisessa sarjassa. Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuonna täytettävistä vuosista. Kaikilla kilpailijoilla tulee olla voimassa vuoden 2015 partiojäsenmaksu.

 

Sininen ja punainen sarja:

Kilpailuvartiossa on neljä 14–18-vuotiasta jäsentä. Yhteisikä ei saa ylittää 68 vuotta. Kilpailureitti on sinisellä sarjalla enintään 20 kilometriä ja punaisella sarjalla enintään 25 kilometriä.

 

Ruskea ja harmaa sarja:

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä. Sarjojen sisällä ratkotaan lisäksi vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat kilpailuvuonna 18–22-vuotiaita. Kilpailureitti on ruskealla sarjalla enintään 25 km ja harmaalla sarjalla enintään 36 km.

 

Ilmoittautuminen

 

Vartiot ilmoittautuvat täyttämällä ilmoittautumislomakkeen 1.2.-30.4.2015 välisenä aikana. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 10.5.2015 mennessä. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen tulee löytymään kisojen www-sivuilta.

 

Osallistumismaksu

 

Osallistumismaksu on 30.4.2015 mennessä ilmoittautuneille 90 euroa/vartio. Tämän jälkeen tapahtuva jälki-ilmoittautuminen on 180 euroa/vartio. Maksu laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä lippukunnalta tai lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin, peseytymismahdollisuuden ja lämpimän aterian kisan jälkeen sekä lattiamajoituksen sitä tarvitseville kilpailua edeltäväksi yöksi (mainittava ilmoittauduttaessa).

 

Lisätietoja

 

Lisätietoja saat kisan nettisivuilta osoitteesta www.llhk2015.net sekä ennen kisaa (viimeistään 1,5 viikkoa) vartioille lähetettävästä ennakko-ohjeesta.

 

Tiedustelut

sähköpostitse osoitteella llhk2015lahessa@gmail.com tai
puhelimitse järjestelysihteerit

  • Silja Wahlsten, gsm 044 5326 338, ja
  • Topi Piilonen, gsm 045 7733 2565.

 

Voittajavartiot vuonna 2014 (myös vaeltajamestarit)

 Sininen sarja:     Karhonen, Näsin tytöt, Häme
 Punainen sarja:  Pa-Ha, Tampereen Kotkat, Häme
 Ruskea sarja:  Elma, Littoisten Pirtapiiat, L-SP
 Vaeltajamestarit:
 Va-Lo, Tampereen Lokit, Häme
 Harmaa sarja:  Ankka, Pirkkalan Sotkanpojat, Häme
 Vaeltajamestarit:
 Pepa, Tesoman Sinisiskot, Häme

 

Kohderyhmä

Sudenpennut
Seikkailijat
Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset

Paikka

Lahti

Järjestäjä

kisavastaava Juho Kallio

etunimi.sukunimi@sinikotkat.fi

Lisätiedot

Ilmoittautumisaika päättyy:
30.4.2015