Tuohitorvi 2014

Sat 25.10.2014Sun 26.10.2014

Tervetuloa Turun Sinikotkien perinteiseen Tuohitorvi -partiotaitokilpailuun!

Kilpailuun ovat tervetulleita kaikki Sinikotkien seikkailijajoukkueet ja tarpojavenekunnat johtajineen.

YLEISAIKATAULU

 

Lauantain aikataulu

 

08:30 Kilpailukeskus aukeaa, ilmoittautuminen alkaa

09:15 Kaikkien venekuntien pitää olla paikalla

09:45Ilmoittautuminen päättyy

10:00 Kilpailu alkaa


Sunnuntain aikataulu

12:30 Ensimmäinen venekunta maalissa, soppatarjoilu kilpailukeskuksessa alkaa

14:45 Maali sulkeutuu

14:55 Palkintojenjako

16:00 Kilpailukeskus sulkeutuu

 

YLEISTÄ

Kilpailukeskus

 
Kilpailukeskuksena toimii Turun Sinikotkien kolo, osoitteessa Multavierunkatu 2, 20100 Turku.


Kisan lähtöpaikka sijaitsee kololla.


Kisan maali sijaitsee kololla.

Kilpailukeskuksen aukioloajat selviävät kohdasta yleisaikataulu.

Kilpailukeskukseen saa jättää tavaroita kilpailun ajaksi, kuitenkin kilpailijan omalla vastuulla.

 

Ilmoittautuminen

Venekunnat ilmoittautuvat kilpailukeskuksessa. Ilmoittautuminen on mahdollista lauantaina 08:30–09:45. Ilmoittautumisen yhteydessä on esitettävä jokaisen kilpailijan jäsenkortti (2014!) sekä maksettava kilpailumaksu (15 €).

Liikkuminen julkisilla liikennevälineillä kilpailun aikana

Venekunnat joutuvat tekemään kilpailun aikana matkoja Turun sisäisen liikenteen busseja käyttäen. Matkoja tehdään useita, ja suositellaankin, että kilpailijat käyttävät joko omaa bussikorttiaan tai ostamaansa vuorokauden lippua (7€/7,5€). Venekunnan tulee itse sopia, miten matkojen maksaminen hoidetaan!

Päättäkää yhdessä, maksaako venekunta matkat vai maksaako jokainen kilpailija itse. Johtaja vahvistaa päätöksen. Matkan saa maksaa käteisellä tai bussikortilla.


Bussissa on käyttäydyttävä hillitysti, siististi ja kanssamatkustajia häiritsemättä.

Yörasti

Kaikki kilpailijat yöpyvät kamiinalämmitteisissä puolijoukkueteltoissa. Järjestäjä tuo teltat yöpymispaikalle, omia majoitteita ei siis tarvita. Teltassa on lämmin, mutta makuupussin ei silti kannata olla ohuin mahdollinen. Myös mahdollisesti kastuneet vaatteet saa kuivaksi yön aikana.

Järjestäjä kuljettaa jokaisen kilpailijan makuupussin ja makuualustan kilpailukeskuksesta yörastille. Yörastivarusteet tulee olla pakattuna siisteiksi paketeiksi. Lisäksi jokaisella venekunnalla saa olla yksi, vetoisuudeltaan korkeintaan 100 litran pakkaus, johon saa laittaa vaihtovaatteita sekä yörastilla syötäväksi tarkoitettuja ruokia. Järjestäjä kuljettaa myös yhteispakkaukset yörastille.


Yörastilta saa juomavettä.

 

Kilpailuaika

Virallinen kilpailuaika annetaan ennen kilpailun lähtöä.

Elektroniset laitteet

Johtajalla pitää olla matkapuhelin, jonka latauksen tulee kestää koko kilpailun ajan. Yörastilla ei ole latausmahdollisuutta. Puhelimen tulee olla koko ajan päällä. Matkapuhelinten käyttö on rasteilla kiellettyä, ellei erikseen toisin mainita. Kilpailijoiden elektroniset laitteet ovat omalla vastuulla.

Käyttäytyminen

Venekunnalta ja huoltajilta odotetaan kaikkialla partiomaista käyttäytymistä. Toimitsijoiden antamia ohjeita ja määräyksiä on noudatettava. Epäpartiomaisesti käyttäytynyt venekunta voidaan sulkea pois kilpailusta. Kilpailijoiden on kannettava partiohuivia kaulassaan koko kilpailun ajan. Heijastinta on pidettävä näkyvästi esillä teltan ulkopuolella koko kisan ajan.


Roskien heittäminen maahan on ankarasti kielletty.

 

Ajoradan ylittäminen


Jalankulkijan on ylitettävä ajorata suojatietä kulkien, jos se on lähellä. Muuten ajorata on ylitettävä kohtisuoraan ja yleensä risteyksen vierestä.


Suojatielle tai muuten ajoradalle astuvan jalankulkijan on noudatettava sitä varovaisuutta, jota lähestyvän ajoneuvon etäisyys ja nopeus edellyttävät. Hänen on ylitettävä ajorata tarpeettomasti viivyttelemättä.

(Tieliikennelaki 44 §)

 

Ruokailu kilpailun aikana ja sen jälkeen

Järjestäjä ei tarjoa ruokaa kilpailijoille ennen kilpailun maalia. Venekunnan pitää sopia itse mahdollisesta yhteisestä ruokailustaan yörastilla. Osallistumismaksusta on 5€ varattu venekunnan yhteiseen muonituksesta. Kilpailuvenekuntien johtajien vastuulla on huolehtia, että jokainen oman joukkueen kilpailija saa riittävästi ruokaa ja juomaa kilpailun aikana!

 

Vakuutukset

Vartioiden jäsenet on vakuutettu Suomen Partiolaisten jäsenmaksuun sisältyvällä tapaturma- ja vastuuvakuutuksella. Vartioiden jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2014 jäsenmaksu maksettuna. Sellaisilla uusilla lippukuntien jäsenillä, jotka eivät ole vielä saaneet jäsenmaksulomaketta, tulee olla todiste lippukunnan jäsenyydestä.

Kohderyhmä

Sudenpennut
X Seikkailijat
X Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
Aikuiset

Paikka

Kilpailukeskus: Turun Sinikotkien kolo, Multavierunakatu 2

Järjestäjä

Kilpailun johtaja Konsta Grönberg

etunimi.sukunimi@sinikotkat.fi, puh. 040 707 6303