Kotkansiipi

Kotkansiipi on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä Turun Sinikotkien pää-äänenkannattaja. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1958 lähtien.

Kotkansiivessä (ISSN 0788-8031) julkaistaan Turun Sinikotkien toimintaa käsitteleviä ja lippukuntamme jäseniä kiinnostavia juttuja. Lehti ilmestyy keväällä Lounais-Suomen Partiopiirin kevätparaatin yhteydessä toukokuun alussa ja syksyllä itsenäisyyspäivänä 6.12. Kotkansiiven painos on n. 220 kpl ja lehti on mustavalkoinen, nelivärivärikantinen aikakauslehden kokoinen julkaisu. Kotkansiipeä seuraavat tiiviisti kaikki lippukuntamme jäsenet sekä taustayhteisöjemme edustajat.

Kotkansiiven PDF-arkisto löytyy lippukunnan tiedostopalvelimelta.

Kotkansiiven uusimmat lehdet julkaistaan issuu.com -palvelussa

Mainosta Kotkansiivessä

Tue Sinikotkien toimintaa, mainosta Kotkansiivessä. Lisätiedot Tue toimintaamme -sivulla!

Tilaa Kotkansiipi suoraan kotiisi

Kotkansiipi-lehti jaetaan maksutta kaikille lippukunnan jäsenille kololla: keväällä partioparaatissa ja syksyllä itsenäisyyspäivänä.

Voit myös tilata lehden suoraan kotiisi postitse. Tilaushinta vuodelle 2021 on 15 €/vuosi kotimaahan ja 20 € ulkomaille.

Tilaamalla lehden postitse varmistat, ettei yksikään numero mene sivu suun. Olitpa sitten nykyinen tai entinen sinikotka taikka muuten kiinnostunut lippukunnan tukemisesta, voit tilata lehden.

Ota yhteyttä kotkansiipi@sinikotkat.fi  tai lähetä tilaus postitse: Turun Sinikotkat, Multavierunkatu 2, 20100 Turku.