Syksyn toimintakausi ja ryhmien kokoukset käynnistyvät 22.8.2022 alkaen

14.8.2022 – Etusivun uutiset

Turun Sinikotkien syksyn toimintakausi käynnistyy viikolla 34. Kukin ryhmä aloittaa toimintakauden omalla kokouksellaan.

Ryhmien kokousajat ja johtajat löytyvät kotisivuilta:

Samoajien ja vaeltajien ryhmät kokoontuvat oman aikataulunsa mukaan ja sopivat itse tulevista kokoontumisista.

Tulevana syksynä on luvassa viikonloppu- ja iltapurjehduksia s/y Theialla, venekuntien omia retkiä sekä partiotaitokilpailuita. Sudenpennuille järjestetään sudenpenturetki 8.-9.10.2022. Seikkailijat, tarpojat ja sitä vanhemmat partiolaiset pääsevät kilpailemaan Sinikotkien mestaruudesta lippukunnan omaan Tuohitorvi-partiotaitokilpailuun 5.-6.11.2022.

Syksyn purjehdusten ja muiden tapahtumien ajankohdat tullaan päivittämään kotisivujen tapahtumakalenteriin.

Syksyn ensimmäinen viikonloppupurjehdus tarpojille, samoajille ja vaeltajille on 19.-21.8.2022 s/y Theialla järjestettävä kokoontumispurjehdus. Kokoontumispurjehduksella Lounais-Suomen meripartiolaiset kokoontuvat yhteen, eli purjehduksella pääsee tutustumaan myös muiden lippukuntien meripartiolaisiin. Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyy tapahtumakalenterista.