S/y Theian purjehduskalenteri kesälle 2020 julkaistu

25.6.2020 – Etusivun uutiset

S/y Theian purjehduskalenteri elokuun alkuun asti on julkaistu nyt kotisivujen tapahtumakalenterissa:

https://www.sinikotkat.fi/toiminta/tapahtumakalenteri/

Tänä kesänä on tarjolla kullekin sudarilaumalle yksi ilta-, päivä- tai viikonloppupurjehdus riippuen laumasta. Vanhemmille ikäluokille (seikkailijat ja sitä vanhemmat) on tarjolla heinäkuussa kolme lyhyttä matkapurjehdusta. Ilmoittautuminen tapahtumakalenterin linkkien kautta. HUOM! Koska ensimmäinen Matkis alkaa jo 1.7. niin ilmoittautuminen päättyy jo ma 29.7. Muille matkiksille Ilmoittautuminen päättyy 5.7. Purjehdusten tullessa täyteen purjehdusten miehistöt valitaan pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin niin että kaikilla olisi mahdollisuus päästä ainakin yhdellä Matkikselle ja ottaen huomioon riittävät päällystöresurssit kullakin purjehduksella.

Purjehduksilla noudatetaan erityistä ohjeistusta COVID-19 takia. Kaikki Matkikset alkavat ja päättyvät Heinänokkaan ja purjehduksilla pysytään Suomessa.