Lippukunnan syyskokouksessa valittiin toimihenkilöt vuodelle 2023

27.11.2022 – Etusivun uutiset

Lippukunnan syyskokouksessa 27.11.2022 valittiin lippukunnanjohtajaksi jatkokaudelle partiojohtaja Aleksi Alho. Laivapäällystön ja meripartio-osasto Sextantin johtajaksi valittiin Oskari Hällfors, lippukunnan pestijohtajaksi Konsta Grönberg ja ohjelmajohtajaksi Matias Sandelin.

Lippukunnan hallituksen johdossa jatkaa Aukusti Korhonen. Hallituksen jäseniksi valittiin Matias Sandelin, Juha Lehtonen, Patrik Solin ja Isto Huvila.

Mainittujen henkilöiden lisäksi kokouksessa hyväksyttiin tulo- ja menoarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2023 ja valittiin muita lippukunnan toimihenkilöitä seuraavasti: Matias Arvelmo, lippukunnan sihteeri; Meri Malmari, jäsensihteeri; Meri Malmari, ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtaja Konsta Grönberg, Kotkansiiven päätoimittaja; Matias Arvelmo, kalustonhoitaja; Juha Lehtonen, leirialueiden vouti Kaisa Lahtinen, sudenpentujen ikäkausivastaava; Mari Harkke, seikkailijoiden ikäkausivastaava; Niilo Korhonen, tarpojien ikäkausivastaava ja Matias Sandelin, samoajien ja vaeltajien ikäkausivastaava.