Lähde vierailemaan Kajolle

5.7.2022 – Etusivun uutiset


Suurleiri Kajo järjestetään Evon retkeilyalueella 15.-23.7. Leirin vierailupäivää vietetään tiistaina 19.7. jolloin leiriin ovat tervetulleita tutustumaan paitsi leiriläisten perheet myös muut kiinnostuneet. Lähde siis päiväretkelle Evolle!

Turun Sinitkotkat ja Nuotiotytöt järjestävät yhteiskuljetuksen vierailupäivään. Matkaan lähdetään klo 8 osoitteesta Eerikinkatu 1. Evolta takaisin kohti Turkua lähdetään klo 15, joten paluu Turkuun on n. klo 17.30. Yhteiskuljetuksella pääset suoraan leiriportille, joten tämä on kätevä tapa lähteä käymään leirillä.

Matkan hinta on 20€ / matkustaja. Hinta sisältää pelkän matkan, muista siis ostaa vierailupäivän lippusi Kajon vierailupäivän verkkokaupasta: https://www.coregoshop.fi/kajo2022 (kohdasta saapuminen omalla autolla löydät pelkän pääsylipun).

Ilmoittaudu mukaan vierailupäivän yhteiskuljetukseen sähköisesti: kuksaan.fi/52434

Jokainen mukaan tuleva henkilö on ilmoitettava erikseen. Paikkoja on rajoitetusti, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 12.7.