Lippukunnan syyskokous valitsi uudet toimihenkilöt ja hyväksyi sääntömuutoksen

28.11.2021 – Etusivun uutiset

Turun Sinikotkien syyskokous valitsi johtokolmikkoon vuodelle 2022 lippukunnanjohtajaksi Aleksi Alhon, ohjelmajohtajaksi Niilo Korhosen ja pestijohtajaksi Konsta Grönbergin.

Lippukunnan hallitukseen valittiin puheenjohtaja Aukusti Korhonen, lippukunnanjohtaja Aleksi Alho, meripartio-osasto Sextantin johtaja Juha Lehtonen sekä jäsenet Isto Huvila, Patrik Solin ja Niilo Korhonen.

Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022 sekä valittiin muut toimihenkilöt. Ensi vuoden päätapahtumia ovat sudenpentujen Tammileiri, seikkailijoiden saaristomeripurjehdus sekä tarpojille ja sitä vanhemmille ikäkausille suunnattu Finnjamboree Kajo.

Erityistä kokouksessa oli sääntömuutoksen hyväksyminen. Keskeisimpänä muutoksena oli lippukunnan jäseneksi liittymisen alaikärajan poistaminen perhepartiotoiminnan mahdollistamiseksi.

Partiopoikalippukunta Turun Sinikotkien sääntömääräisiä kokouksia ovat kevätkokous ja syyskokous. Näissä puhe- ja läsnäolooikeus on kaikilla lippukunnan jäsenillä ja äänioikeus yli 15 vuotiailla.