Olli Jääsaari valittiin lippukunnanjohtajaksi

19.11.2020 – Etusivun uutiset

Turun Sinikotkien sääntömääräinen syyskokous pidettiin 19.11.2020. Kokous järjestettiin Nuortentalon isossa salissa sekä Teams-etäyhteydellä.

Uudeksi lippukunnanjohtajaksi valittiin partiojohtaja Olli Jääsaari. Nuoremmille Sinikotkille Olli on tullut varmasti tutuksi sudenpentujen akelana, jona hän on toiminut lähes yhtäjaksoisesti yli kymmenen vuotta, sekä s/y Theian kipparina. Akelan pestin lisäksi Olli toimii tällä hetkellä lippukunnan taloudenhoitajana. Ollilla on myös aiempaa kokemusta Sinikotkien partiotoiminnan johtamisesta, sillä hän toimi lippukunnanjohtajana myös vuosina 2010 - 2011.

Nykyinen lippukunnanjohtaja Roosa Juup hoitaa lippukunnanjohtajan tehtäviä 31.12.2020 saakka.

Olli

Pestijohtajaksi valittiin partiojohtaja Meri Malmari. Tehtävään kuuluu myös toimiminen lippukunnan apulaisjohtajana. Pestijohtajan tehtävänä on huolehtia lippukunnan vapaaehtoisista, kuten siitä, että johtajisto voi hyvin ja lippukunnan vapaaehtoistehtävissä toimii riittävästi motivoituneita ja osaavia partiolaisia.

Hallituksen puheenjohtajaksi syyskokous valitsi puolestaan Juha Lehtosen, joka siirtyy hoitamaan tehtäviä nykyisen puheenjohtajan Lauri Puustisen tilalla 1.1.2021 alkaen. Hallitukseen kuuluu Juhan lisäksi lippukunnanjohtajana Olli Jääsaari sekä Meripartio-osasto Sextantin johtajana Matias Sandelin. Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin pestijohtaja Meri Malmari sekä Isto Huvila ja Aleksi Alho.

Muut toimihenkilöt valitaan partiojohtajaneuvoston kokouksessa sunnuntaina 29.11.2020.

Lisäksi syyskokous vahvisti talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2021. Ensi vuoden päätapahtumia ovat piirileiri Otava ja kansainvälinen nuorisopurjehdustapahtuma the Tall Ships Races, johon s/y Theia osallistuu. Talousarviossa erityistä on s/y Theialle talven 2020 - 2021 aikana tehtävä peruskunnostus.

kuvituskuva

Olli ja Meri pjn:ssa. Kuva: arkistokuva