Roosa jatkokaudelle lippukunnanjohtajana

30.11.2019 – Etusivun uutiset

Turun Sinikotkien sääntömääräinen syyskokous pidettiin Suikkilasalissa perjantaina 29.11.2019. Paikalla olleet jäsenet jaksoivat keskustella tulevan vuoden toiminnasta ja henkilövalinnoista erinomaisten tarjoilujen ansiosta, kokouksen jälkeen lämpimänä odottaneesta saunasta huolimatta.

Nykyinen lippukunnanjohtaja Roosa Juup valittiin jatkokaudelle ja meripartio-osasto Sextantin johtajana aloittaa Oskari AlhoLauri Puustinen jatkaa yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana. Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Juha LehtonenOlli Jääsaari ja Aino Nyrhinen.

Hallituksen lisäksi syyskokous nimesi lippukunnan apulaisjohtajaksi Juho Häntin, sekä seuraavat ikäkausivastaavat: sudenpennuille Kaisa Lahtinen, seikkailijoille Aukusti Korhonen, tarpojille Juho Hänti, sekä samoajille ja vaeltajille Mari Harkke.

Toimintasuunnitelman ja tulo- ja menoarvion käsittelyssä hyväksyttiin myös lippukunnan koulutusalus Theian kaksivuotinen peruskorjausprojekti. Alus on tullut siihen ikään, että mm. kuluvan tekniikan uusiminen sekä pohjan hiekkapuhallus ja uudelleenmaalaus ovat tulleet ajankohtaisiksi.

Partiotoiminnan puolella vuoden 2020 tärkeimpiä tapahtumia ovat piirileiri Otava, sudenpentujen kesäleiri sekä saaristomeri- ja matkapurjehdukset. Näiden lisäksi järjestetään mm. retkiä ja kannustetaan lippukunnan ryhmiä osallistumaan myös piirin järjestämiin tapahtumiin ja kilpailuihin. Toiminnan painotuksena pidetään partiotaitoja.