Partioparaati 2019

10.4.2019 – Etusivun uutiset

Viime vuonna voitettu ryhtikilpailun pokaali on palautettu partiotoimistolle, joten on taas aika kiinnittää katseet sunnuntaina 5.5.2019 järjestettävään partioparaatiin. Paraatipäivä aloitetaan kokoontumalla kololle partioasuissa klo 12:45. Johtajistoa toivomme saapuvaksi paikalle jo klo 12:00. Marssirivistöt kasataan heti kololle saapuessa, joten olethan ajoissa paikalla! Sinikotkat marssivat ensin lippukunnan omaan ansiomerkkien jakotilaisuuteen jokirantaan, jonka jälkeen seuraa siirtyminen Tuomiokirkolle kenttäjuhlaan. 

Paraatimarssi Tuomiokirkolta alkaa n. klo 14:30 ja kulkee reittiä Tuomiokirkontori - Brahenpuisto kiertäen - Vanha Suurtori (päästä päähän) - Itäinen Rantakatu - Kirjastosilta - Läntinen Rantakatu - Teatterisilta. Tämän jälkeen palaamme takaisin kololle ja tarjolla on äitikerhon tarjoamaa limsaa ja munkkia. Paraatipäivä tulee päätökseensä n. klo 16:00. 

Pukeutumisohjeet partioparaatiin löytyvät lippukunnan nettisivuilta 'Lippukunta' -osion alta kohdasta 'Partiopuku'. Tarkistathan asustuksen kuntoon ennen paraatipäivää! 

Partiopuvun alle on hyvä varata riittävästi lämmintä vaatetusta!

kuvituskuva

Kuvaaja: Joni Kuusisto, Turun Mikaelin Siniset