Tue Telkän matkaa Amerikan Jamboreelle!

3.10.2018 – Etusivun uutiset

Telkkä venekunta on lähes kokonaisuudessaan lähdössä Amerikan Jamboreelle. Menneenä viikonloppuna pojat olivat mukana ensimmäisessä Amerikan Jamboreen ennakkotapaamisessa Kemiön Karhurannassa. Leirimatkan valmistelut ovat siis alkaneet! Pojat kuuluvat Kuru-leirilippukuntaan, jonka valmistautumista voit seurata Instagramissa: www.instagram.com/jamboree2019kuru/ 

 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Kurun ensimmäinen ennakkotapaaminen on vietetty onnistuneesti. Tapaamisessa tutustuttiin toisiin, syötiin hyvää ruokaa ja vietettiin aikaa yhdessä. Kuten kuvasta näkyy, Kurulla on heti alusta asti hyvä ryhmähenki! Kuva: Antti Silanterä #partioscout#amerikanjamboree

Henkilön jamboree2019kuru (@jamboree2019kuru) jakama julkaisu Syys 30, 2018 kello 8.02 PDT

 

Reissukassaa pitää myös edelleen kartuttaa.  Poikien matkaa voit tukea ostamalla 10 eurolla mahtavan kurpitsan, vaikka halloween lyhdyn aineiksi. Voit tilata myös herkullisia Kakkutukun tuotteita a 7,00 e/rasia. Keksit, karkit ja näkkileivät löydät tästä linkistä https://www.kakkutukku.fi/Tuotteet. Kakkutukun tilaukset tulee tehdä viimeistään 10.10.2018. Kurpitsoja myynnissä enää muutama, joten tilaa omasi nopeasti. Tilaukset lomakkeella http://bit.ly/kurpitsatjakeksit

 

kuvituskuva