Partioparaati 2018

10.4.2018 – Etusivun uutiset

On taas aika kiinnittää katseet sunnuntaina 6.5.2018 järjestettävään partioparaatiin. Paraatipäivä aloitetaan kokoontumalla kololle partioasuissa klo 12:45. Johtajistoa toivomme saapuvaksi paikalle jo klo 12:00. Marssirivistöt kasataan heti kololle saapuessa, joten olethan ajoissa paikalla! Sinikotkat marssivat ensin lippukunnan omaan ansiomerkkien jakotilaisuuteen jokirantaan, jonka jälkeen seuraa siirtyminen Tuomiokirkolle kenttäjuhlaan. 

Paraatimarssi Tuomiokirkolta alkaa n. klo 14:30 ja kulkee reittiä Tuomiokirkontori - Brahenpuisto kiertäen - Uudenmaankatu - Tuomiokirkkosilta - Aninkaistenkatu - Yliopistonkatu - Kauppiaskatu - Linnankatu (ohimarssipaikka Kaupungintalon puistikon kohdalla) - Kristiinankatu. Tämän jälkeen palaamme takaisin kololle. Paraatipäivä tulee päätökseensä n. klo 16:00. 

Pukeutumisohjeet partioparaatiin löytyvät lippukunnan nettisivuilta 'Lippukunta' -osion alta kohdasta 'Partiopuku'. Tarkistathan asustuksen kuntoon ennen paraatipäivää! 

Partiopuvun alle on hyvä varata riittävästi lämmintä vaatetusta!

kuvituskuva