Roosa Juup valittiin lippukunnanjohtajaksi

27.11.2017 – Etusivun uutiset

Perjantaina 24.11.2017 pidetyssä Turun Sinikotkien syyskokouksessa elettiin jännittäviä hetkiä, kun sekä hallituksen puheenjohtajan että lippukunnanjohtajan valta pistettiin vaihtoon. 

Uudeksi lippukunnanjohtajaksi valittiin Roosa-Maria Juup. Roosa on ollut mukana Sinikotkien toiminnassa vuodesta 2009 ja toimii tällä hetkellä lippukunnan akelana. Lisäksi Roosa nähdään ensi kesänä tekemässä Satahanka XIII –leiriä. Lippukunnanjohtajana Roosan tehtäviin kuuluu vuoden 2018 alusta muun muassa lippukunnan partiotoiminnan johtaminen, partiojohtajaneuvoston kokousten johtaminen sekä lippukunnan edustaminen. 

Nykyinen lippukunnanjohtaja Aino Nyrhinen hoitaa lippukunnanjohtajan tehtäviä 31.12.2017 saakka, minkä jälkeen hän siirtyy lippukunnan apulaisjohtajaksi.

Hallituksen puheenjohtajaksi syyskokous valitsi puolestaan Lauri Puustisen, joka siirtyy hoitamaan tehtäviä nykyisen puheenjohtajan Juha Lehtosen tilalla 1.1.2018 alkaen. Hallitukseen kuuluu Laurin lisäksi lippukunnanjohtajana Roosa Juup sekä laivapäällystön johtajana Konsta Grönberg. Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Juha Lehtonen, Meri Malmari sekä Olli Jääsaari. 

Kokonaan uusina toimihenkilöinä valittiin lisäksi Aukusti Korhonen, joka hoitaa vuoden 2018 alusta lippukunnan kisavastaavan tehtäviä.

Lisäksi syyskokous vahvisti talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2018.

kuvituskuva

Roosa Juup (kuva: Konsta Grönberg)