Kesäleirin vierailupäivä 11.6.

2.6.2017 – Etusivun uutiset

Sinikotkien 80-vuotisjuhlaleiri Skagen I:n vierailupäivä leiriläisten perheenjäsenille järjestetään sunnuntaina 11.6. Sudenpentujen leiri päätyy myös vierailupäivään ja he poistuvat tällöin vanhempiensa mukana leiriltä.

Vierailupäivään kuljetus on järjestetty vesibussi m/s Janinalla, joka lähtee Aurajoesta (Läntinen Rantakatu 37) klo 8 ja pysähtyy noin 9.30 Rymättylän Röölässä, josta voi myös nousta kyytiin. Paluukyyti Skagenilta lähtee noin klo 15, jolloin Röölässä pysähdytään noin klo 18 ja vesibussi on perillä Aurajoessa noin klo 19.30. Koska edestakainen ajoaika Aurajoesta Aurajokeen on lähes 10 tuntia, on suositeltavampaa nousta kyytiin ja kyydistä Röölässä, mistä löytyy myös hyvin parkkitilaa autoille.

Jos vesibussikuljetus tulee täyteen, tulemme järjestämään myös yhden edestakaisen kuljetuksen Kustavin Parattulasta s/y Theialla.

Sitova ilmoittautuminen vierailupäivään viimeistään tiistaina 6.6. oheisen linkin kautta: http://bit.ly/skagenvierailu.

Vierailupäivän maksu on 20 EUR aikuisilta ja 10 vuotta täyttäneiltä lapsilta. Alle 10-vuotiailta maksu on 10 EUR. Maksu sisältää edestakaisen kuljetuksen sekä yhden aterian leirillä. Maksu laskutetaan ilmoittautuneilta. Vesibussiin suositellaan ottamaan eväitä mukaan, sillä aluksella ei ole myyntiä.

Vierailupäivään voi saapua myös omalla veneellä. Skagenin uuteen laituriin pääsee hyvin veneillä aina 2.5 m syväykseen asti. Jos tulet omalla veneellä niin ilmoittaudu suoraan Juha Lehtoselle (juha.lehtonen@sinikotkat.fi, 050 407 1075). Juhalta voit myös tiedustella vierailupäivästä. 

 

Vierailupäivän vesibussikuljetus m/s Janinalla

kuvituskuva