Useita voittoja talvikisoissa

5.2.2017 – Etusivun uutiset

Lounais-Suomen Partiopiirin partiotaitojen talvimestaruuskilpailu Malspiik -17 käytiin Raumalla lauantaina 4.2.2017. Kilpailuun osallistui lähes 200 henkeä 63 vartiossa. Sinikotkien vartioita kilpaili neljässä sarjassa, joista kolmesta muistoksi jäi kirkkain mitali.

Telkkä voitti vihreän sarjan. Tämä on nuorimpien kilpailijoiden sarja, jossa vartioiden koko on 4–6 henkeä ja yhteenlaskettu ikä rajattu.

Punaisessa sarjassa lippukunta ylsi kaksoisvoittoon Meripeikko-vartio sijoittuessa ensimmäiseksi, Tiiran tullessa toiseksi 3,2 pisteen erolla voittajaan. Punaisen sarjan vartiossa tulee olla neljä 14–18-vuotiasta jäsentä.

Sinikotkia kilpaili myös aikuisten ruskeassa ja harmaassa sarjassa, joissa jokaisessa vartiossa on kolme henkeä. Korppikotka-vartio oli ruskean sarjan kuudes ja harmaan sarjan voiton varmisti Wanhad Kotkad.

Kisan tulokset ovat nähtävillä kisan nettisivulla, kuvia puolestaan Facebookissa. Onnittelut kaikille voittajille!

Sinikotkat ei voi puolustaa mestaruuksiaan seuraavissa talvikisoissa, sillä lippukuntamme on järjestelyvuorossa. Talvi-pt-kisa Marski järjestetään helmikuussa 2018.

kuvituskuva

Kuva: Malspiik-kisan järjestäjät