Kevään purjehdukset nyt myös netissä

8.5.2016 – Etusivun uutiset

Theia on ollut vedessä jo jonkin aikaa ja NYT on aika ilmoittautua viikonloppupurjehduksille. Ensimmäinen onkin jo viikon kuluttua, joten kannattaa toimia nopeasti!

Viikonloppupurjehduksille ilmoittaudutaan tänä keväänä Kuksan kautta. Ilmoittautumislinkit ovat tapahtumakalenterissa kunkin purjehduksen lisätiedoissa. Huomioithan, että alle 15-vuotiaiden ilmoittautuminen on tehtävä huoltajan PartioID-tunnuksella, jotta varmistumme huoltajan luvasta osallistua ja partiovakuutus on voimassa. Mikäli huoltajalla ei vielä ole PartioID-tunnusta sen luomiseksi jäsensihteeri tarvitsee huoltajasta vähintään seuraavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika, kotikunta, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.  Mikäli tunnus on päässyt unohtumaan, apua voi kysyä jäsensihteeri Meriltä.

Viikonloppupurjehdusten osallistumismaksuissa kokeillaan tänä keväänä ensi kertaa laskutusta. Käteistä ei siis tarvitse tuoda rantaan. Laskuttamisen jatkamisesta päätetään kerättyjen kokemusten perusteella.

Huomioithan, että iltapurjehduksille lähdetään jo kello 18:00!
16.–18.5. iltapurjehdukset ovat kaikille jäsenille avoimia, joskin venekuntalaisia kehotetaan osallistumaan ainakin omalle venekunnalle nimetylle iltapurjehdukselle. Saukko-lauman iltapurjehdus keskiviikkona 11.5. lähtee kuitenkin rannasta vasta kello 18:30.

Iltapurjehduksille ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Tervetuloa merelle!

Viikonloppupurjehdus 13.–15.5. (ensisijaisesti tarpojat)
Viikonloppupurjehdus 20.–22.5. (ensisijaisesti seikkailijat)
Viikonloppupurjehdus 4.–5.6.
Viikonloppupurjeahdus 10.–12.6. (ensisijaisesti tarpojat ja samoajat)

Muokattu 8.5.2016 20:59: lisätty linkit viikonloppupurjehduksiin

kuvituskuva