Syyskokous linjasi vuoden 2016 toimintaa

8.11.2015 – Etusivun uutiset

Turun Sinikotkien syyskokous pidettiin sunnuntaina 8.11.2015. Syyskokous valitsi vuodelle 2016 tärkeimmät toimihenkilöt sekä hyväksyi yhdistyksen toimintasuunnitelman ja talousarvion.

Turun Sinikotkien lippukunnanjohtajana vuonna 2016 jatkaa Jyri-Petteri ”ZeiP” Paloposki, joka aloitti pestissään vuoden 2015 alussa. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Juha Lehtonen.

Laivapäällystön puheenjohtajaksi valittiin Oskari Alho ja laivapäällystön apulaisjohtajaksi Aaro Sippolainen, jotka aloittavat tehtävässään 1.1.2016.

Paloposken, Lehtosen ja Alhon lisäksi hallitukseen valittiin jäseniksi Meri Malmari, Juho Kallio, Patrik Solin ja Olli Jääsaari.

Lippukunnan apulaisjohtajana jatkaa Lauri Puustinen. Ikäkausivastaaviksi valittiin Minni Koivisto (sudenpennut), Juho Hänti (seikkailijat), Timo-Ilkka Toivola (tarpojat), Juho Kallio (samoajat) sekä Patrik Solin (vaeltajat).

Lisäksi kokouksessa valittiin Aleksi Alho ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtajaksi sekä Eero Ilvessalo lippukuntalehti Kotkansiiven päätoimittajaksi. Muut toimihenkilöt valitaan hallituksen ja partiojohtajaneuvoston toimesta.
Kokous hyväksyi myös lippukunnan sääntömuutoksen hallituksen esityksen mukaisesti. Muutos käsitti lähinnä teknisluonteisia korjauksia sekä kevätkokouksen takarajan siirtämisen huhtikuun loppuun. Uudet säännöt otetaan käyttöön, kun Patentti- ja rekisterihallitus on merkinnyt ne yhdistysrekisteriin.

Partiopoikalippukunta Turun Sinikotkien sääntömääräisiä kokouksia ovat kevätkokous ja syyskokous. Näissä puhe- ja läsnäolo-oikeus on kaikilla lippukunnan jäsenillä ja äänioikeus yli 15-vuotiailla.

kuvituskuva