Syksyn purjehduskausi on käynnissä

7.9.2015 – Etusivun uutiset

Syksyn purjehduskausi on kuumimmillaan, tarjolla on niin ilta- kuin viikonloppupurjehduksiakin:

Viikonloppupurjehduksille ilmoittaudutaan kolon seinällä oleviin listoihin, taikka tapahtumakalenterissa olevan erillisen ohjeen mukaan. Osallistua voi mille vaan purjehdukselle tai vaikka useammalle, ensisijaisesti kuitenkin ainakin oman venekunnan purjehdukselle. Seikkailijoille ja sitä vanhemmille, hinta 35 €/vkl.

Iltapurjehduksia järjestetään useimpina iltoina syyskuussa. Kannattaa katsoa tarkka aikataulu tapahtumakalenterista. Taas, seikkailijat ja sitä vanhemmat ovat tervetulleita etenkin oman venekuntansa iltapurjehdukselle, muillekin iltapurjehduksille saa mieluusti osallistua. Ei ennakko­ilmoittautumista, ei osallistumismaksua. Sudenpentujen iltapurjehduksilla (ma 14.9. Norppa, ti 15.9. Majava, ke 16.9. Saukko) on kuitenkin aina täyttä, ne on tarkoitettu vain kyseisten laumojen sudenpennuille. Samoajat ja sitä vanhemmat ovat niillekin tervetulleita kouluttamaan. Lähtö kaikille iltapurjehduksille tänä syksynä kello 1800 (jollei toisin mainita).

Korjaus aiempaan tietoon (7.9.): Saukko-lauman iltapurjehdus alkaa vasta kello 18:30, ei 18:00 kuten aiemmin mainittu.

kuvituskuva

Mehdot tutustuivat Örön saareen kesällä 2015