Jyri-Petteri ”ZeiP” Paloposki valittiin lippukunnanjohtajaksi

24.11.2014 – Etusivun uutiset

Turun Sinikotkien syyskokous valitsi lippukunnanjohtajaksi Jyri-Petteri ”ZeiP” Paloposken 1.1.2015 alkaen. ZeiP siirtyy tehtävään koulutusvastaavan ja hallituksen jäsenen pesteistä. Hän on toiminut muun muassa lippukunnan sihteerinä, Hämeen Partiopiirin viestintäministerinä, Lounais-Suomen Partiopiirin talousryhmän jäsenenä sekä Suomen Partiolaisten it-ryhmän jäsenenä.

Lippukunnanjohtajan tehtäviä ovat muun muassa lippukunnan partiotoiminnan johtaminen, partiojohtajaneuvoston kokousten johtaminen ja lippukunnan edustaminen.

Nykyinen lippukunnanjohtaja Aleksi Alho hoitaa lippukunnanjohtajan tehtäviä 31.12.2014 saakka. Vuodenvaihteen jälkeen hän siirtyy koulutusvastaavaksi ja hallituksen jäseneksi.

Paloposken lisäksi hallitukseen valittiin hallituksen puheenjohtajaksi Juha Lehtonen, laivapäällystön johtajaksi Patrik Solin sekä jäseniksi Meri Malmari, Juho Kallio, Artturi Niittynen ja Aleksi Alho.

Lippukunnan apulaisjohtajana jatkaa Lauri Puustinen. Ikäkausivastaaviksi valittiin Minni Koivisto (sudenpennut), Juho Hänti (seikkailijat), Timo-Ilkka Toivola (tarpojat) ja Juho Kallio (samoajat ja vaeltajat).

Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2015.
Kokous käynnisti Skagenin leirialueen kehittämisprojektin ja hyväksyi Skagenin kehittämissuunnitelman.

Partiopoikalippukunta Turun Sinikotkien sääntömääräisiä kokouksia ovat kevätkokous ja syyskokous. Näissä puhe- ja läsnäolooikeus on kaikilla lippukunnan jäsenillä ja äänioikeus yli 15 vuotiailla.

kuvituskuva

Jyri-Petteri Paloposki puhuu. kuva: Lounais-Suomen Partiopiiri / Eeva Kivilä