Toiminnan suunnitteluviikonloppu

21.7.2014 – Etusivun uutiset

Toiminnan suunnitteluviikonloppu Kunstenniemessä 15.-17.8.2014

 

Hyvät naiset ja herrat,

Syksy lähestyy kovaa kyytiä ja on aika aloittaa toiminnan suunnittelu. Tänä vuonna järjestetään koko lippukunnan yhteinen suunnitteluviikonloppu, jonne ovat tervetulleita kaikki samoajaikäiset ja sitä vanhemmat (toisin sanoen noin 15-vuotiaasta ylöspäin) toiminnan järjestämisestä kiinnostuneet, riippumatta ovatko he lippukunnan jäseniä vai eivät.

Mukaan siis voi ja kannattaa lähteä, jos on kiinnostunut auttamaan kesäleirillä ruokakatoksen rakentamisessa. Mukaan voi ja kannattaa lähteä, jos on kiinnostunut viikottaisesta partiotoiminnasta. Pienikin apu otetaan mieluusti vastaan, riippumatta onko pitkäaikainen partiolainen, juuri lippukuntaan liittynyt johtaja tai reippaan sudenpennun äiti/isä/kummi/kaima.

Alustava ohjelma näyttää tältä:

Perjantai
Lähtö kololta kello 18
Tutustumista
Koko lippukunnan tapahtumien sijoittaminen kalenteriin + alustavaa pohdintaa

Lauantai
Ryhmien omien tapahtumakalenterien suunnittelu + yksittäisten tapahtumien suunnittelu

Lippukunnan tapahtumien tarkempi suunnittelu
Iltanuotio

Sunnuntai
Partiojohtajaneuvoston kokous
Siivous ja poistuminen, kololla noin kello 14-15.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lippukunta tarjoaa tapahtuman omille jäsenilleen. Ei-jäseniltä peritään ruokamaksu todellisten kulujen mukaan, arviolta 15 euroa. Myös osaksi tapahtumaa voi ilmoittautua, ilmoita tällöin milloin tulet ja milloin lähdet. Mukaan tarvitsee lähinnä itsensä ja kalenterin. Internetiin kytkeytyvä laite voi myös olla kätevä tiedon lähde.

Ilmoittautuminen sunnuntaihin 3.8. mennessä allekirjoittaneelle sähköpostitse. Ilmoita samalla jos

  • Sinulla on erityisruokavalio
  • Tarvitset kyydin
  • Voit tarjota kyydin itsesi lisäksi __ hengelle

 

Kertauksena vielä: Toiminnan suunnittelua Kunstenniemessä Ristniemen mökissä 15.-17.8.2014. Jäsenille ilmainen, muille ruokamaksu todellisten kulujen mukaan. Teemme itse omat ruoat mökin keittiössä. Kaikki rosvot pidätetään.

 

Kesäisin terveisin,
Olli Jääsaari
sihteeri
050 533 8173
olli.jaasaari@sinikotkat.fi

Partiopoikalippukunta Turun Sinikotkat ry
Multavierunkatu 2
20100 Turku
www.sinikotkat.fi