Sudenpenturetki ja lupauksenanto huipensivat partioviikon

28.4.2014 – Etusivun uutiset

Partioviikolla partiolaiset näkyvät ja kuuluvat. Turun Sinikotkilla oli partioviikolla runsaasti toimintaa.


Sudenpentujen ja Mustekalat-venekunta retkeilivät Kunstenniemessä

Sudenpennut olivat telttaretkellä Kunstenniemessä lauantaista sunnuntaihin. Sudenpennut pystyttivät itse telttansa ja valmistivat lauantain ruuat Trangiolla.

Päivä oli lämmin, mutta yöllä pidettiin kamiinoissa tulta. Sudenpennut huolehtivat myös kipinävahteina toimimisesta.

Sinikotkien Mustekalat-sisuvenekunta oli samaan aikaan Kunstenniemessä retkellä, ja lauantaina järjestettiin retkien yhteinen iltanuotio.


Lupauksenantotilaisuus Tuomiokirkossa

Nuotiotyttöjen ja Sinikotkien seikkailijat antoivat partiolupauksensa Turun Tuomiokirkossa sunnuntaina 27.4. Lupauksenantotilaisuus järjestettiin jumalanpalveluksen yhteydessä, joten paikalla olikin satamäärin yleisöä partiolaisten ja vanhempien lisäksi.

Jumalanpalveluksen jälkeen siirryttiin Nuortentalolle, jonne Nuotiotyttöjen Äitikerho oli valmistellut kahvitarjoilun.


Kauko Friman täytti 90 vuotta

Turun Sinikotkien perustajajäsen Kauko Friman vietti 90-vuotisjuhlaansa sunnuntaina Aureliassa. Häntä kävivät onnittelemasssa Teuvo Rantala ja lpkj Aleksi Alho, jotka luovuttivat lippukunnan terveisenä näköispainoksen Unto Mätön kirjeestä vuodelta 1937.

Friman oli erittäin mielissään onnitteluista ja siitä, että perustamallaan lippukunnalla on vielä 77 vuoden jälkeen aktiivista toimintaa.


Partiojohtajaneuvoston kokouksessa suunniteltiin kesää

Johtajiston osalta viikoloppu päättyi vasta sunnuntai-iltana kololla järjestettyyn Pariojohtajaneuvoston kokoukseen. Kokouksessa suunniteltiin kevään ja kesän toimintaa, sekä päätettiin järjestää saaristomeripurjehdus juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Kaiken muun toiminnan lisäksi Sinikotkat ahkeroivat Heinänokassa s/y Theian kevätkunnostuksissa, jotta vene on hyvässä kunnossa lauantain 3.5. vesillelaskua varten.


Katso valokuvat kuvagalleriasta

Katso sudenpenturetken ja lupauksenantotilaisuuden valokuvat lippukunnan kuvagalleriassa.

kuvituskuva

Partiolupaus Tuomiokirkossa. Kuva: Mika Okko