Hanki uusi Suomalainen purjehdussanasto -kirja lippukunnan kautta!

25.4.2014 – Etusivun uutiset

Nyt on mahdollisuus päivittää tiedot ajan tasalle ennen purjehduskautta! Lippukunta tarjoaa yhteistyössä kustantamo Human Interestin kanssa uutta Suomalainen purjehdussanasto -kirjaa hintaan 25 Euroa (sis. ALV 10%.) Lippukunta saa jokaisesta myydystä kirjasta provision.

Kirja on aloittelevan purjehtijan ja konkarin aarreaitta. Se on paljon muutakin kuin sanasto, sillä se sisältää tarinoita, jotka kertovat sanojen käyttämisestä ja niiden historiasta. Tarinat yhdistävät nykyhetken purjehdussuomen 1800-luvun merimiessuomeen.

Kirja sisältää lähes 2 000 purjehdussanaa, joista 127 on selitetty. Se sopii yhtä hyvin niin purjehdussanoja opettelevalle kuin sanat jo taitavalle sekä jokaiselle merenkulun sanastosta ja sen kehittymisestä kiinnostuneelle.

Sanaston tarkistamiseen ovat osallistuneet purjehduksen asiantuntijat olympiavoittajista ja maailmanmestareista matkapurjehtijoihin rannikoilta ja sisävesiltä.

Lisätietoja kirjasta ja tilausmahdollisuus löytyy Sinikotkien verkkokaupasta.

kuvituskuva