Haetaan: Ei-vielä-partiolaisia aikuisia

11.10.2013 – Etusivun uutiset

Päivitetty 30.10.2013: Seuraavaksi vuorossa kolmen ruokalajin illallinen Trangialla.


 

Partio on harrastus, jossa voit tehdä mitä haluat! Kiinnostaako purjehdus? Lähde purjehtimaan. Suurleirille Japaniin? Tulossa 2015. Uusia kavereita? Taatusti. Partion vuotuinen jäsenmaksu on noin 60 €.

Mikaelin Sinikellot ja Turun Sinikotkat tarjoavat nyt mahdollisuuden aloittaa hauskan harrastuksen: kokoamme ryhmän ei-vielä-partiolaisia aikuisia, joiden kanssa tutustutaan partioon ja pidetään yhdessä hauskaa. Ensimmäinen syksy on suunniteltu valmiiksi, kevään tapahtumiin pääset itse vaikuttamaan.

Tikkupullaa!

Ensimmäinen kokoontuminen pidetään nuotion ja tikkupullan merkeissä Heinänokan kiintolaavulla maanantaina 21.10. kello 17:30.

Paikalle pääset vaikkapa bussilla 14 Erikvallaan, lähtö Kauppatorilta klo 16:45. Jää pois päätepysäkillä, sieltä opastetaan loput 300 metriä. Myös järjestäjä saapuu tuolla bussilla. Omalla autolla saapuvien kannattaa navigoida osoitteeseen Heinänokantie 15, Turku.

Mukaan tarvitset lämpimät ulkovaatteet sekä bussikortin/-rahaa. Halutessasi voit tuoda myös taskulampun, puukon, istuinalustan tai vaikkapa makkaraa.

Ilmoitathan mielellään tulostasi (ja erityisruokavalioista) viimeistään sunnuntaina 20.10. niin osaamme varata oikean määrän pullataikinaa. Paikalle saa toki tulla vaikka ilmoittautuminen olisikin unohtunut.

Aiempaa kokemusta ei vaadita! Ota yhteyttä!

Mikaelin Sinikellot | www.mikaelinsinikellot.fi
Maria "Hilla" Ruohola | hilla@mikaelinsinikellot.fi | 044 5977 715

Turun Sinikotkat | www.sinikotkat.fi
Olli Jääsaari | olli.jaasaari@sinikotkat.fi | 050 533 8173

kuvituskuva

Kuvan alareunassa syksyn ohjelma.