Samoaja: Osallistu Exploon

9.9.2013 – Etusivun uutiset

Valtakunnallinen samoajaexplo järjestetään 25.–27. lokakuuta Riihimäellä!

Tämä tapahtuma on tarkoitettu vain ja ainoastaan samoajille, joten nyt on ensiluokkainen mahdollisuus osallistua johonkin, jota et ole ennen kokenut. Se voi olla esimerkiksi jotain tällaista:

laskeutuminen vesitornista, kiipeilyseinä, seikkailukisat, teatteria, stand up –komiikkaa, intin esterata, kuntotesti, pulmapelit, speakers corner, tuntemattomat ihmiset & oudot tilanteet, teltta tuuleen, sammutusharjoitus, live-monopoly, kaupunkisuunnistus, flash mob, graffitia, lihat liikkeelle, mielenrauhaa, tilataideteos, tanssi, luottamusharjoitus, selviytyminen vammoilla, kuvaus, soitin, retkivarustetesti, dreijaus, videkuvaus, taonta, hitsaus, elektroniikka palasiksi, geokätköt, blogi, bag jump, paintball, softaus, futis, koris, afrikantähti, elävä kirjasto, paossa, herrasmiehen ja -naisen käytöstavat, flirtti, cv, tempaus, varusmiespalvelus, rooli ryhmässä, kondomiajokortti, olopoli, äänestyskapulat, roskataideteos, treffit pimeässä...

Ilmoittaudu 25.9. mennessä, ohjeet tapahtuman nettisivulla, lisätietoa myös Facebookissa! Voit myös kysyä lisää Ollilta, 050 533 8173. Hinta 30 euroa + kuljetukset.

kuvituskuva