Theia vieraillut Visbyssä

27.6.2013 – Etusivun uutiset

Purjeveneemme noheva miehistö on matkallaan Tanskaa kohti löytänyt langattomien verkkojen äärelle ja lähettänyt seuraavan tilannepäivityksen:

 

Lähdimme Heiniksestä tiistai-illalla. Nostimme purjeet, ja pian fokka vaihdettiin genaakkeriin. Nauvo-Korppoo -rännissä laskimme rätit. Utön nurkilla nostimme ison ja genaakkerin, joilla jatkoimme melkein Gotska Sandön kohdille kunnes tuuli kääntyi ja voimistui jolloin vaihdoimme isoon 2. reivin ja genaakkerin fokan kautta staysailiin. Torstaina olimme 08 aikoihin Visbyssä. Päivällä kävimme uimassa ja tutuistuimme kaupunkiin. Nyt kone käy ja olemme lähdössä Oskarshamnin suuntaan.

 

Jatkamme matkan seuraamista ja julkaisemme uusia tietoja sekä kotisivullamme että Facebookissa sitä mukaa kun niitä saamme.