Kaksoisvoitto sisukisoissa

13.5.2013 – Etusivun uutiset

Meripelastusrasti Kurnun kierroksella

27. Kurnun kierros kisattiin Sauvon Ahtelassa lauantaina 11.5. Tänä vuonna merihenkisessä sisupartiolaisten partiotaitokilpailussa navigoitiin merimerkkiradalla, heitettiin heittoliinaa ja tutustuttiin pelastuslauttaan auringon paistaessa. Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämään kilpailuun osallistui yli 70 henkeä, joista Sinikotkia edusti kolme venekuntaa.

Päivä huipentui kahvin ja marjapiirakan nauttimisen jälkeen järjestettyyn palkintojenjakotilaisuuteen, jossa ilmoitettiin Sinikotkien kaksoisvoitto: Delfiinit voitti kilpailun Rapu-venekunnan sijoittuessa toiseksi. Näin kololla on yksi kiertopalkinto enemmän ihasteltavana.

Delfiinit-venekunta voittopokaalinsa kanssa
Kisan voittaja, Delfiinit-venekunta