Huoltaja, onko Kuksan kanssa ongelmia?

16.4.2018 – Etusivun uutiset

Hei huoltaja, onko  Kuksan kanssa ongelmia? Poika pitäisi ilmoittaa purjehdukselle ja tunnukset ovat hukassa tai niitä ei koskaan ole ollutkaan? 

Yhä useampaan partiotapahtumaan; retkille, leireille, purjehduksille ja  koulutuksiin ilmoittaudutaan nykyisin sähköisesti. Huoltajan tulee ilmoittaa alaikäiset huollettavansa partiotapahtumiin käyttäen omaa PartioID:tään. Tämä toimii samalla huoltajan lupana, eikä huoltajan tarvitse allekirjoittaa erillistä lupalappua. 15-vuotta täyttäneet voivat ilmoittautua itse maksimissaa kahden yön yli kestäviin tapahtumiin. 

Tapahtumien viimeisen ilmoittautumishetken lähestyessä jäsensihteerin sähköposti ja puhelin alkavat soida tihenevään tahtiin. Useimpiin kysymyksiin löytyy vastaus huoltajan Kuksa-ohjeestaTutustu ensin siihen. Alle on kerätty joitakin usein esitettyjä kysymmyksiä.

Mistä sellaisen PartioID:n saa?

Ennen PartioID:n luomista huoltaja pitää lisätä Kuksaan, tämän voi tehdä vain jäsensihteeri. Kuksa vaatii huoltajasta pakollisina tietoina seuraavat:

  • nimi
  • osoite
  • syntymäaika
  • kotikunta
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite

Lähetä nämä tiedot jäsensihteerille. Kun huoltaja on lisätty Kuksaan, lähettää järjestelmä automaattisesti viestin, jossa on ohjeet PartioID:n luomiseksi. 

Minulla ehkä on ollut tunnukset, mutta ne ovat kadonneet.

Ota yhteyttä jäsensihteeriin, saat huoltajanumerosi ja Kuksaan kirjatun sähköpostiosoitteesi, joiden avulla voit palauttaa salasanasi.

No nyt pääsin tänne Kuksaan. Mistä löydän sen purjehduksen/retken, jonne poika pitäisi ilmoittaa?

Tapahtumilla on ilmoittautumislinkki. Ilmoittautumislinkin löydät lippukunnan kotisivuilta tapahtumakalenterista. Klikkaa linkkiä ja kirjaudu sisään käyttäen PartioID:tä.

Valitse ensin pudotusvalikosta se huollettavasi, jonka haluat tapahtumaan ilmoittaa. Täytä sitten ilmoittautumislomakkeen muut tiedot.

Lisätietoja ja apua antaa lippukunnan jäsensihteeri Meri Malmari (etunimi.sukunimi@sinikotkat.fi)

kuvituskuva