Tue Skagenin leirialueen rakentamista

Varaamalla uuden laiturin nimetyn laudan tai pollarin on kaikilla nykyisillä ja entisillä sinikotkilla, partiolaisten perheillä ja muilla partiomielisillä mahdollisuus tukea uuden leirialueen rakentamista ja Sinikotkien partiotoimintaa.

Skagenin uuden leirialueen rakentamisessa otetaan tänä keväänä vauhtia, kun puitteet tulee saada kuntoon kesäkuussa järjestettävään lippukunnan 80-vuotis juhlakesäleiriin mennessä. Tärkeimpänä ja isoimpana hankkeena on uuden laiturin rakentaminen kevään aikana. Uusi laituri palvelee niin tulevien leirien ja retkien yhteysliikennettä, alueen huoltoa kuin lippukunnan koulutusalus s/y Theian viikonloppupurjehduksia. Laituri on 16 metrinen porapaaluilla pohjaan kiinnitetty arkkulaituri, jonka odotettu elinikä on useita kymmeniä vuosia.

Laiturin lauta omalla nimellä sekä kunniakirja 60€ 
Laiturin pollari omalla nimellä sekä kunniakirja 250€
    
Voit halutessasi varata myös useampia lautoja tai pollareita, esim. lasten nimillä.

Varauksen voi tehdä sähköisesti osoitteessa: bit.ly/laiturikampanja
Tai vaihtoehtoisesti tulostamalla ja täyttämällä linkin takaa löytyvän lomakkeen: bit.ly/laiturikampanjapaperi
Lomakkeen palautus kololle "Skagen" laatikkoon tai postitse lomakkeesta löytyvään osoitteeseen.

Yrityksille

Laiturin lauta yrityksen nimellä 250€ +alv
Laiturin pollari yrityksen nimellä 500€ +alv
Poiju yrityksen nimellä 1000€ +alv
Porakaivo, vettä partiolaisille, sopimuksen mukaan

Kaikkiin yritysten tukimuotoihin sisältyy yrityksen maininta tukijoiden luettelossa yhdistyksen nettisivuilla sekä Kotkansiivessä. Lisätietoja yrityksille suunnatuista tukivaihtoehdoista saa Lauri Puustiselta.

Skagenin talkoot

Skagenin retkialue Keistiössä valmistautuu ensimmäiseen leiriinsä, sillä lippukunnan 80-vuotisjuhlakesäleiri järjestetään siellä 9. – 14. kesäkuuta. Kevään aikana alueelle valmistuu leirin käyttöön uusi laituri sekä porakaivo.

Tämän lisäksi leirin järjestäminen vaatii paljon muita etukäteisvalmisteluja kuten ruokapöytien jatelttojen pohjien rakentelua. Tätä varten Skagenilla järjestetään talkoot 27. – 28.5. Talkoot on suunnattu samoajille sekä sitä vanhemmille ikäkausille ja lippukuntalaisten vanhemmille. Ilmoittautumiset Juha Lehtoselle viimeistään keskiviikkona 24.5. juha.lehtonen(a)sinikotkat.fi, 050-407 1075).

Lisätietoa tapahtuman aikatauluista, majoitusjärjestelyistä jne. ilmoittautuneilla, 7.5. ilmestyvässä Kotkansiivessä sekä postituslistojen kautta lähempänä ajankohtaa. Juhalta voi myös tiedustella talkoista.

 

Mikä Skagen?
Skagen on Paraisten Iniössä Keistiön saaressa sijaitseva luonnonkaunis rantatontti, jolla on pieni saunamökki sekä huoltorakennus varastolla ja käymälöillä. Lippukunta sai sen lahjoituksena yksityishenkilöltä heinäkuussa 2014. 

Uuteen leirialueeseen on mahdollisuus tutustua mm. juhlakesäleirin vierailupäivänä 11.6.
Tarkempi päivän ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan myöhemmin keväällä.


Lisätietoja

Lippukunnan sähköposti
info@sinikotkat.fi

Laiturikampanja
Lauri Puustinen
etunimi.sukunimi@sinikotkat.fi
050 322 6609

Skagenin leirialue
Juha Lehtonen
etunimi.sukunimi@sinikotkat.fi
050 407 1075

Pankkiyhteys
Turun Seudun Osuuspankki
IBAN FI28 5710 0420 1926 01
BIC OKOYFIHH