Partiotaitojen syys-SM: Raulin Riimit

Sat 4.10.2014Sun 5.10.2014

 

Lounais-Suomen partiopiiri kutsuu partiolaiset Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n partiotaitojen syys-SM-kilpailuihin Saloon 4.–5.10.2014.

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan Suomen Partiolaisten 1.8.2009 voimaan tulleita partiotaitokilpailujen sääntöjä.

Osallistumisoikeus

Kilpailijoilla tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2014 jäsenmaksu maksettuna. Vartion jäsenen katsotaan kuuluvan siihen lippukuntaan ja piiriin, johon hänet SP:n jäsenrekisterissä on merkitty, ellei kyseinen piiri hänelle muuta lippukuntaa vahvista. Kilpailuvartion jäsen voi kilpailla vain yhden lippukunnan nimissä yhden kalenterivuoden aikana. Ilmoittautumiskiintiöt eivät ole käytössä Raulin Riimeissä.

Sarjajako

Tyttövartiot kilpailevat sinisessä ja ruskeassa sarjassa, poika- ja sekavartiot punaisessa ja harmaassa sarjassa.

Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin eli ikä on suoraan kilpailuvuosi miinus syntymävuosi.

Sininen ja punainen sarja

Kilpailuvartiona on vartio, jossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Kilpailureitti on sinisessä sarjassa enintään 20 kilometriä ja punaisessa sarjassa enintään 25 kilometriä.

Kilpailu on yön yli kestävä.

Ruskea ja harmaa sarja

Kilpailuvartiona on vartio, jossa on kolme yli 18-vuotiasta jäsentä. Kilpailureitti on ruskeassa sarjassa enintään 25 kilometriä ja harmaassa sarjassa enintään 36 kilometriä.

Kilpailu on yön yli kestävä.

Kilpailussa ratkaistaan partiopiirien välinen mestaruus. Lisäksi harmaan ja ruskean sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden, joiden kaikki jäsenet ovat kilpailuvuonna 18–22-vuotiaita, kesken.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Vartiot ilmoittautuvat omaan piiriinsä. Piirit ilmoittavat kaikki vartionsa kootusti viimeistään 19.9.2014 (postileima) piiriohjeen mukaisesti. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 26.9.2014 (postileima) saakka. Jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen osanottomaksu. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta, maksuista  ja pi    iriohjeet julkaistaan kilpailun nettisivuilla viimeistään elokuun alussa 2014.

Raulin Riimien osallistumismaksu on 90 euroa/vartio.

Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin, peseytymismahdollisuuden ja yhden lämpimän aterian maaliintulon jälkeen sekä lattiamajoituksen sitä tarvitseville myös kilpailua edeltävänä yönä.        

Vakuutus

Kilpailijat on vakuutettu Suomen Partiolaisten jäsenmaksuun sisältyvällä vakuutuksella. Kilpailuvartioiden on tunnettava Suomen Partiolaisten turvallisuusohjeet.

http://www.partio.fi/partiolaisille/partiovakuutus

Ennakko-ohje

Kilpailua koskevaa ennakkotietoa julkaistaan kilpailun internet-sivuilla osoitteessa leiriveikot.com/raulinriimit. Ennakko-ohje julkaistaan viimeistään 20.9.2014, ja lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Mikäli vartio haluaa ennakko-ohjeen paperisena, on siitä mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskuksen sijainti vahvistetaan myöhemmin kilpailun internet-sivuilla.

Vuoden 2013 mestarit

  • Piirien välinen kilpailu: Hämeen partiopiiri ry
  • Sininen sarja: Ruudinkeksijät, Hakkistytöt, L-SP
  • Punainen sarja: Pa-Ha, Tampereen Kotkat, Häme
  • Ruskea sarja: Viky, Tampereen Kotkat, Häme
  • Harmaa sarja: Team-K, Turun Metsänkävijät, L-SP
  • Ruskean sarjan vaeltajat: Xenon, Roineen Tytöt, Häme
  • Harmaan sarjan vaeltajat: Poro, Harjun Pojat, Häme

Järjestäjät

Lounais-Suomen Partiopiiri ry
Salon Leiriveikot ry

Leirisiskot ry

Marjatat ja Mikon Pojat ry

Kilpailunjohtaja Turkka Laakkio
Salon Leiriveikot
turkka@iki.fi

p. 050 366 3412

Järjestelysihteeri Ari-Pekka Luoma
Salon Leiriveikot

ari-pekka.luoma@outlook.com

p. 040 545 9836
Web: http://www.leiriveikot.com/raulinriimit

Kohderyhmä

Sudenpennut
Seikkailijat
Tarpojat
X Samoajat
X Vaeltajat
X Aikuiset